Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Na Wembleyju ogrevanje za ligo prvakov, še prej na potezi Matjaž Kek

V Nemčiji in Angliji že potegnili črto pod sezono 2024/25 in se ozrli naprej. Sreda prinaša prvo dejanje tudi za Slovence na Brdu pri Kranju.
Slovenski selektor Matjaž Kek bo zbral jato v sredo na Brdu pri Kranju. FOTO: Leon Vidic
Slovenski selektor Matjaž Kek bo zbral jato v sredo na Brdu pri Kranju. FOTO: Leon Vidic
27. 5. 2024 | 05:00
5:51

V nadaljevanju preberite:

Najboljši nogometaši v Evropi so opravili zadnje klubske obveznosti pred popolnim zasukom svojih misli na letošnje evropsko prvenstvo. To resda velja za večino med njimi, vrhunec klubske sezone bo vendarle finale lige prvakov – v soboto na Wembleyju –, preostale zaseda le še euro 2024, kar velja tudi za Slovence, ki jih bo selektor Matjaž Kek zbral v sredo na Brdu pri Kranju.

Euro 2024 bodo odprli 14. junija, Slovenija bo igrala prvo tekmo z Dansko dva dneva pozneje. Znana je tudi časovnica igranja slovenskih klubov v poletnih mesecih. Razplet finala slovenskega nogometnega pokala, v katerem je Rogaška po enajstmetrovkah premagala Gorico, je namreč določil pot slovenskih klubov v kvalifikacijah za Uefina tekmovanja. Več v tekstu kot tudi glavne zgodbe konca tedna v Nemčiji in Angliji. Koliko je denimo z uvrstitvijo v premier league zaslužil Southampton?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine