Nad mojstrovino Viniciusa je bil navdušen tudi Dončić

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je velik navijač madridskega Reala, zato je z navdušenjem pospremil hat-trick Viniciusa Jr. proti Barceloni.
Fotografija: Vinicius je klop Barcelone zbodel tudi, ko je z rokama pokazal 4-1, kolikor je kazal semafor. FOTO: Giuseppe Cacace/AFP
Odpri galerijo
Vinicius je klop Barcelone zbodel tudi, ko je z rokama pokazal 4-1, kolikor je kazal semafor. FOTO: Giuseppe Cacace/AFP

Večna španska rivala Real Madrid in Barcelona sta se pomerila v finalu španskega superpokala, tekmo je prepričljivo s 4:1 dobil Real. Že v prvem polčasu je tri zadetke dosegel Vinicius Jr., uspel mu je klasični hat-trick v le enem polčasu, po zaostanku s 3:1 pa Barcelona ni imela več nikakršnih možnosti za vrnitev v igro.

V drugem počasu je Real zlahka nadzoroval potek srečanja in odbijal nalete Barcelone, navdušeni so bili tudi navijači belega baleta. Mednje sodi tudi Luka Dončić, ki je na omrežju X zapisal pohvale za Viniciusa Jr., trenutno najbolj vročega napadalca madridskega Reala. Sporočilu je dodal tudi tri simbole ognja, za tri vrhunske zadetke, ki so brazilskemu napadalcu uspeli v finalu superpokala. 

Vinicius je privržence navdušil tudi s proslavljanjem zadetka, s katerim je posnemal slovite proslave Cristiana Ronalda, kar je navijače Barcelone še dodatno zbodlo.

Komentarji: