Po Messiju udarjali zastopnik in dacarji

Argentinec je ob vrnitvi iz Južne Amerikedoživel neprijeten sprejem sedme sile, ki so ga zasuli s obtožbami francoskega agenta Erica Olhatsa.
Fotografija: Najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi nima miru pred nikomur, novinarji, kritiki, španskimi oblastmi ... FOTO: Ernesto Benavides/AFP
Odpri galerijo
Najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi nima miru pred nikomur, novinarji, kritiki, španskimi oblastmi ... FOTO: Ernesto Benavides/AFP

Po napornem potovanju se je Lionel Messi vrnil v Barcelono. Utrujen od vsega, reprezentančnih tekem v kvalifikacijah za svetovno nogometno prvenstvo leta 2022 in potovanja se ga je namesto dobrodošlice s prijaznimi nasmehi, objemi in stiskom rok z odprtim gardom lotila sedma sila. Razlogov je bilo več, med njimi pa najbolj obtožbe Erica Olhatsa, bivšega zastopnika Antoinea Griezmanna.

V pogovoru za France Footbal je agent rekel, da je za Francozovo neprilagoditev v moštvo Barcelone glavni krovec Messi.

»Utrujen sem od tega, da sem za vse glavni krivec,« je vidno nejevoljen odvrnil Messi, ki naj bi, po vse pogostejših zapisih, že pozimi zapustil Barcelono in prestopil k Manchester Cityju.

»Antoine je prišel v Barcelono, ki je že bila v krizi. V klub, v katerem Messi nadzira vse. On je cesar in monarh, ni si želel Griezmannovega prihoda. Tu vlada režim terorja. Ali si z njimi ali pa proti njemu,« je Olhats usmerjal strelice proti Argentincu, ki je ob odhodu z letališča El Prat odkril še najbolj neprijetno dobrodošlico.

»Na koncu vsega, po 15 urah letenja, so me čakali dacarji. To je norišnica,« je bil besen Messi.

Komentarji: