Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Pri Olimpiji bi užival v igri, a Maribor je še najmočnejši

Dare Vršič je odigral 25 velikih derbijev. Pri Olimpiji prvi strelec 1. SNL, z Mariborom v ligi prvakov in evropski ligi.
Dare Vršič je z Mariborom osvojil vse, kar se je doseči dalo. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
Dare Vršič je z Mariborom osvojil vse, kar se je doseči dalo. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
13. 10. 2022 | 05:00
13. 10. 2022 | 12:51
4:52

V nadaljevanju preberite:

Še pred dvema letoma je v tem obdobju za Koprčane zabijal gole v 1. SNL, zdaj je Dare Vršič eden od slovenskih nogometašev, ki si ob koncu tedna krajšajo čas v nižji avstrijski ligi. V koroški ligi igra za Klagenfurt. Apačan, ki z družino živi v Kopru, ima za seboj pestro kariero v 1. SNL ter 25 velikih ligaških derbijev v dresu Olimpije in Maribora. Lovorike je osvajal z vijoličnimi, s katerimi je igral tudi v evropski ligi in dvakrat celo v ligi prvakov, pri zeleno-belih pa je osvojil naslov najboljšega strelca prvenstva.

»Zadnje tekme kažejo na toplo-hladno formo, zato ne vem, kaj to pomeni. Naslednji tedni bodo razkrili več, a je res, da je mogoče vse. Maribor ta trenutek nima posebne kakovosti za lahkotno zmagovanje, glede na lestvico je Olimpija v prednosti. A je na zadnji tekmi stopila na mino. Je najbolj kakovostna, a je tudi ranljiva,« je ocenil 38-letni Štajerec s Primorskega, ki se nagiba k oceni, da se bo do konca jesenskega dela prvenstva na vrhu lestvice bolj izenačila skupina vodilnih.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine