Ronaldo junak Juventusa, asistenca Iličića (VIDEO)

Junak sobotne zmage Juventusa nad Empolijem je bil z dvema zadetkoma Cristiano Ronaldo, posebej drugi gol je bil čudovit. Dobro je igral tudi Josip Iličić, Atalanta pa je premagala Parmo.
Fotografija: Cristiano Ronaldo je navdušil proti Empoliju. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo je navdušil proti Empoliju. FOTO: Reuters

V italijanskem prvenstvu sta se v soboto najprej pomerila slovenska reprezentanta Josip Iličić in Leo Štulac, bolj uspešen je bil Iličić z Atalanto. Slovenski reprezentant je v 55. minuti dosegel zadetek, a je sodnik na koncu dosodil avtogol Gagliola, je pa zato Iličić podal Manciniju za končnih 3:0. Odigral je vseh 90. minut, medtem ko je bil Štulac pri Parmi v 81. minuti, ko je bil zmagovalec že znan, zamenjan. 
 
Odlično popoldne ima za seboj tudi Cristiano Ronaldo, ki je Juventusu pomagal do zmage na gostovanju pri Empoliju. Domačini so prek Caputa povedli v 28. minuti, Ronaldo je z enajstmetrovke izenačil v 54. minuti, v 70. pa je z izjemnim strelom z roba kazenskega prostora premagal nemočnega vratarja Provedela. 


 
Miha Zajc je pri Empoliju začel v prvi postavi in pustil zelo dober vtis predvsem v prvem polčasu, v 74. minuti pa je mesto na igrišču prepustil Ucanu. 

Preberite še:

Komentarji: