Sergio Agüero zaradi aritmije tri mesece na bolniški

Napadalec Barcelone ima srečo v nesreči, bolečine v prsih na prvenstveni nogometni tekmi proti Alavesu niso bile le naključne.
Fotografija: Argentinski nogometni zvezdnik Sergio Agüero bo počival najmanj tri mesece, potem ko so zdravniki odkrili, da ima motnjo srčnega utripa. FOTO: Albert Gea Reuters
Odpri galerijo
Argentinski nogometni zvezdnik Sergio Agüero bo počival najmanj tri mesece, potem ko so zdravniki odkrili, da ima motnjo srčnega utripa. FOTO: Albert Gea Reuters

FC Barcelona je potrdila, da bo Sergio Agüero zaradi neenakomernega ritma srca oziroma aritmije odsoten vsaj tri mesece.

»Igralec Kun Agüero je imel diagnostični in terapevtski pregled pri dr. Josepu Brugadi. Prvemu moštvu ni na voljo, v naslednjih treh mesecih bo znano, kaj bo prinesel proces okrevanja,« je katalonski nogometni velikan zapisal na spletni strani.

Triintridesetletni Argentinec, ki je v 41. minuti sobotnega ligaškega dvoboja proti Alavesu zapustil tekmo v spremstvu zdravnika, potem ko je začutil bolečino v prsih in se usedel na travo, nima sreče. Uvodni de sezone je izpustil zaradi poškodbe, zdaj bo odsoten najmanj do februarja. Igral je le štiri tekme, edini gol pa je dosegel pred dobrim tednom dni na največjem derbiju proti madridskemu Realu.

»Moje počutje je uredu in sem pripravljen za zdravljenje. Zahvaljujem se za številne dobre želje in podporo, čutim, da je moje srce postalo močnejše,« je zapisal na Twitterju prijatelj Lionela Messija, zaradi katerega se je tudi odločil za prestop iz Manchester Cityja.

Preberite še:

Komentarji: