Slovenski nogometaši razočarani do prve točke v ligi narodov

Izbrana vrsta Tomaža Kavčiča je na četrti tekmi lige narodov remizirala proti Cipru (1:1).
Fotografija: Josip Iličić (na fotografiji) je v 57. minuti prevzel kapetanski trak, predal mu ga je Bojan Jokić, ki je v bolečinah zapustil zelenico. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
Josip Iličić (na fotografiji) je v 57. minuti prevzel kapetanski trak, predal mu ga je Bojan Jokić, ki je v bolečinah zapustil zelenico. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo

Slovenska nogometna reprezentanca je na četrti tekmi lige narodov v Stožicah remizirala s Ciprom. Po zelo pogumni igri izbrane vrste selektorja Tomaža Kavčiča v prvem polčasu je vratarja Vida Belca v 37. minuti premagal Fotis Papoulis. Slovenija se je na premor v slačilnico odpravila z 0:1. V 83. minuti pa je za 1:1 izenačil Nejc Skubic.

"Smo razočarani, šli smo na zmago. Dali smo maksimum, ustvarili smo veliko priložnosti, a nismo zadeli, oni so iz enega 'šuta'," je po tekmi za TV Slovenija povedal Skubic. "Ko ti enkrat ne gre, ti nič ne gre. Na žalost smo zdaj v tem obdobju, na nas je, da se do kvalifikacij poberemo. Mi verjamemo v to ekipo, verjamemo, da se lahko v kvalifikacijah uvrstimo na evropsko prvenstvo. Morda se nam bo takrat sreča obrnila, ker se nam v ligi narodov ni," je razmišljal strelec gola za Slovenijo.

Nejc Skubic je izenačil na 1:1 v 83. minuti. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Nejc Skubic je izenačil na 1:1 v 83. minuti. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo


Selektor Kavčič je dejal, da fantom nima česa zameriti in se zahvalil občinstvu, ki jih je spodbujalo vso tekmo. Poudaril je, da s svojim štabom dela pošteno in z vizijo.

Na prvi tekmi so Ciprčani izbrano vrsto selektorja Tomaža Kavčiča doma premagali z 2:1. Kapetan Bojan Jokić in druščina so na treh dvobojih lige narodov vknjižili tri poraze. Slovenija je bila v skupini C3 pred današnjo povratno tekmo proti Cipru edina brez točke.

...
...Komentarji: