Izbruh okužb odnesel poslastico

Sobotne tekme 17. kola Prve lige Telemach med Olimpijo in Muro (20.15) zaradi devetih pozitivnih primerov novega koronavirusa v ljubljanski ekipi ne bo.
Fotografija: Olimpijin Dino Skender (desno) ni dočakal novega trenerskega dvoboja z Antejem Šimundžo in Muro. FOTO: Jure Banfi
Odpri galerijo
Olimpijin Dino Skender (desno) ni dočakal novega trenerskega dvoboja z Antejem Šimundžo in Muro. FOTO: Jure Banfi

Potem ko je bila zaradi megle odpovedana današnja tekma 17. kroga Prve lige Telemach med Domžalami in Celjem, bo nov termin dobil tudi nogometni obračun Olimpije in Mure. Vzrok za odpoved tekme je veliko število okužb z novim koronavirusom v ljubljanski zasedbi. »Večerna tekma med Olimpijo in Muro je zaradi izbruha covida-19 v moštvu Olimpije preložena. Od 35 igralcev, prijavljenih na seznamu stalnih številk, imajo pri Olimpiji 9 pozitivnih igralcev in v tem trenutku 13 izdanih karanten,« piše na uradnem profilu Prve lige Telemach.

Tekma med Olimpijo in Muro bi morala biti ob 20.15. Popoldne je sicer Nogometna zveza Slovenije še potrdila, da bo tekma po predvidenem sporedu, zdaj pa so objavili, da je okužb preveč za izvedbo srečanja.

Preberite še:

Komentarji: