Tuchel se bo po spopadu s Contejem hladil eno tekmo

Thomas Tuchel, trener angleškega nogometnega kluba Chelsea, je dobil eno tekmo prepovedi vodenja moštva in 35.000 funtov oziroma 41.217 evrov denarne kazni.
Fotografija: Na štadionu Stamford Bridge, kjer je s Chelseajem tudi osvojil državni naslov, je Antonio Conte, tokrat v vlogi trenerja Tottenhama, uprizoril ognjevito predstavo ob robu igrišča, a krajši konec je potegnil njegov nemški tekmec Thomas Tuchel. FOTO: Paul Childs/Reuters
Odpri galerijo
Na štadionu Stamford Bridge, kjer je s Chelseajem tudi osvojil državni naslov, je Antonio Conte, tokrat v vlogi trenerja Tottenhama, uprizoril ognjevito predstavo ob robu igrišča, a krajši konec je potegnil njegov nemški tekmec Thomas Tuchel. FOTO: Paul Childs/Reuters

Thomas Tuchel se je med in po nedeljski tekmi premier league zapletel v prerivanje s trenerjem Tottenhama Antoniom Contejem. Conte je medtem dobil kazen v višini 15.000 funtov (17.664 evrov), poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Tuchlova prepoved vodenja tekme je sicer na čakanju, dokler ne bo znana celotna pisna utemeljitev izključitve. To pomeni, da bo Nemec lahko vodil Chelsea na nedeljski gostujoči tekmi proti Leedsu.

Trenerja sta si na nedeljskem londonskem derbiju že med tekmo skočila v lase in si prislužila rumeni karton. Oba je glavni sodnik Anthony Taylor po koncu tekme izključil, ko sta se po precej ognjevitem stisku rok zapletla v nov besedni obračun, ki bi se kmalu prelevil tudi v fizičnega.

Preberite še:

Komentarji: