Ukrajinski as osvajal Rusinjo in razjezil rojake

Nogometaš Chelseaja Mihajlo Mudrik je na Instagramu vplivnico in manekenko Violeto Gračevo povabil na zmenek, požel pa zelo buren odziv.
Fotografija: Mihajlo Mudrik se je znašel v središču pozornosti tudi nenogometnih medijev. FOTO: Darrin Zammit Lupi/Reuters
Odpri galerijo
Mihajlo Mudrik se je znašel v središču pozornosti tudi nenogometnih medijev. FOTO: Darrin Zammit Lupi/Reuters

Ukrajinski napadalec Chelseaja Mihajlo Mudrik se je znova znašel v središču pozornosti, a ne po zaslugi predstav na zelenici, ki še vedno ostajajo toplo-hladne. 22-letnik je na Instagramu podlegel čarom ruske manekenke Violete Gračeve, ki se na omrežju predstavlja s priimkom Bert.

Najprej je vščekal njene fotografije, nato je plavolasko, ki se pogosto fotografira pomanjkljivo oblečena, v komentarjih povabil še na zmenek, a ni povsem jasno, kako se je zgodba končala. Tako manekenka kot nogometaš sta namreč na Instagramu objavila skoraj identične posnetke iz helikopterja, ki je letel nad Londonom. Eden glavnih ukrajinskih zvezdnikov se je znašel pod plazom kritik iz domovine, saj je zapeljeval Rusinjo, trenutno pa v Ukrajini nič ruskega ni prav priljubljeno.

Mudrik je bil na družbenih omrežjih tarča zelo jeznih, tudi grozečih komentarjev, dogodka pa nogometaš in Chelsea zaenkrat ne komentirata. Zmagovalka se v tem primeru zdi Gračeva, njena armada sledilcev (trenutno jih je 600.000) bo brez dvoma postala še bolj številčna. 

Preberite še:

Komentarji: