V italijanski ligi ni več stoodstotnih

Nogometaši Napolija so v 3. kolu italijanske lige prvič remizirali.
Fotografija: Srbski branilec Fiorentine Nikola Milenković (levo) ustavlja nigerijskega napadalca Neapeljčanov Victorja Osimhena. FOTO: Alberto Pizzoli/AFP
Odpri galerijo
Srbski branilec Fiorentine Nikola Milenković (levo) ustavlja nigerijskega napadalca Neapeljčanov Victorja Osimhena. FOTO: Alberto Pizzoli/AFP

Na gostovanju pri Fiorentini so Neapeljčani igrali 0:0. Empoli Petra Stojanovića in Lovra Štubljarja je v gosteh pri Lecceju prav tako vzel točko za 1:1. Atalanta Josipa Iličića pa je z 1:0 zmagala v Veroni. V Firencah je Napoli lovil še tretjo zmago, s katero bi bil edini še stoodstoten v ligi, a so se domači pokazali za trd oreh, imeli so celo več strelov v okvir vrat, a lepše priložnosti so vendarle imeli Neapeljčani. Toda mreži se nista zatresli, tako da se je tekma končala z delitvijo plena.

Empoli je gostoval pri Lecceju. Medtem ko je Stojanović začel v prvi postavi in igral do 65. minute, Štubljarja pa zaradi poškodbe ni bilo v kadru, je sicer povedel z golom Fabiana Parisija, toda Gabriel Strefezza je prinesel prvo točko Lecceju v sezoni.

Atalanta je brez Iličića, ki ga spet pričakovano ni bilo v kadru, v Veroni zmagala po zaslugi zadetka Teuna Koopmeinersa v 50. minuti. Salernitana je s 4:0 odpravila Sampdorio.

Po 3. kolu je na vrhu lestvice kopica klubov s po sedmimi točkami, in sicer Napoli, Milan, Lazio, Atalanta, Torino in Roma, sledi pa Inter s točko manj.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: