V Ljudski vrt prihaja boljši kot Paris St. Germain

Murin četrtkov tekmec v konferenčni ligi Rennes je v izjemni formi. Po deseti točki od dvanajstih se je v francoskem prvenstvu zavihtel na šesto mesto.
Fotografija: Rennes je vroč, kot je njegov napadalec iz Gane Kamal Deen Sulemana (levo), ki je zadel tudi v Metzu. FOTO: Jean-christophe Verhaegen/AFP
Odpri galerijo
Rennes je vroč, kot je njegov napadalec iz Gane Kamal Deen Sulemana (levo), ki je zadel tudi v Metzu. FOTO: Jean-christophe Verhaegen/AFP

V zadnjih petih tekmah Rennes ni izgubil tekme, zmagal je štiri. Po neprepričljivem štartu v francoskem nogometnem prvenstvu je v zadnjih štirih tekmah osvojil 10 točk. Prebudil se je proti Clermontu in mu nasul pol ducata golov, potem je igral neodločeno na težkem gostovanju v Bordeauxu (1:1), pred reprezentačnim odmorom premagal zvezdniški Paris St. Germain, danes pa je v gosteh s 3:0 premagal še Metz. Rennes se je povzpel na šesto mesto.

Ni kaj, Muro čaka peklenska tekma in tekmec izjemnega formata, ki je tudi konferenčno ligo odprl zelo dobro. Proti Tottenhamu je doma iztržil točko (2:2), v Arheimu je premagala Vitesse z 2:1.

V Metzu je Rennes že v prvem polčasu razblinil vse neznanke o zmagovalcu. Strelci so bili Gaetan Laborde (24), Kamal Deen Sulemana (37), Martin Terrier (45).

Preberite še:

Komentarji: