Zaradi Ronalda hit iz leta 2007 postal številka 1

Cristiano Ronaldo je skoraj pozabljeno Amy Macdonald izstrelil na vrh lestvice poslušanosti v Savdski Arabiji. Škotinja se ni mogla načuditi odzivu.
Fotografija: Cristiano Ronaldo blesti v dresu Al-Nassra. FOTO: Fayez Nureldine/AFP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo blesti v dresu Al-Nassra. FOTO: Fayez Nureldine/AFP

Cristiano Ronaldo ima največ sledilcev na družbenih omrežjih na svetu in njegov vpliv se je še okrepil, odkar je lani odšel v savdski klub Al-Nassr. Zaradi Portugalca je 16 let star hit škotske pevke Amy Macdonald dosegel prvo mesto na Spotifyjevi lestvici v Savdski Arabiji.

Na TikToku so namreč redno objavljeni vrhunci vseh Ronaldovih tekem za Al-Nassr, glasbena podlaga za zadnjo, na kateri je CR7 proti katarskemu Al-Duhailu v azijski ligi prvakov dosegel dva gola, je bila pesem This is the Life iz leta 2007. Takrat je dosegla 28. mesto na britanski lestvici, številka 1 pa je bila v Belgiji, na Nizozemskem, Norveškem in v Avstriji. Pesem ima zdaj že 380 milijonov predvajanj na Spotifyju, piše The Sun.

Amy Macdonald (36), zdaj že precej pozabljena avtorica, je bila več kot presenečena, da je spet v soju žarometov. »Opazila sem, da sem začela prejemati veliko komentarjev v arabščini, toda ničesar nisem razumela. Potem so mi povedali, da je povezano z Ronaldom in njegovim igranjem v Savdski Arabiji. Eden od prijateljev mi je celo poslal obdelano fotografijo, na kateri Jordan Henderson (tudi on igra v Savdski Arabiji; op. p.) nosi majico z mojim imenom,« se je smejalo Macdonaldovi, ki ji svet nogometa ni tuj, saj je poročena z nekdanjim branilcem Glasgow Rangers Richardom Fosterjem.

Preberite še:

Komentarji: