Andrea Massi je postal mož Tine Maze

Portal Fantaski.it je piše, da je italijanski trener poročen z bivšo slovensko smučarsko šampionko. Se mu je prikradel tiskarski škrat ali je res nekaj na tem?
Fotografija: Tina Maze in Andrea Massi še vedno rada skupaj obiskujeta smučarske tekme. FOTO: Tomi Lombar
Odpri galerijo
Tina Maze in Andrea Massi še vedno rada skupaj obiskujeta smučarske tekme. FOTO: Tomi Lombar

image_alt
Tina Maze prvič pokazala hčerko
Italijanska spletna stran Fantaski.it, ki naj bi bila zelo dobro obveščena o dogajanju v alpskem smučanju, piše, da bi lahko trenerski štab slovaške šampionke Petre Vlhove okrepil nihče drug kot Andrea Massi, potem ko se je moral posloviti Livio Magoni.

image_alt
Tina Maze: Ni odločal Livio Magoni, temveč Andrea Massi


Tina Maze se je poslovila na zlati lisici leta 2017. FOTO: Tomi Lombar
Tina Maze se je poslovila na zlati lisici leta 2017. FOTO: Tomi Lombar


Italijan, ki je popeljal Tino Maze na svetovni in olimpijski vrh, novice o tem ni želel potrditi. Slovenskemu portalu Ekipa24 pa se je zdelo zanimivo, da je avtor članka pri Massiju napisal, da gre za moža Tine Maze. Da bi bila Massi in Mazetova, ki imata triletno deklico Anouk, poročena, javnosti ni znano. Se je novinarju zgolj zapisala beseda marito ali morda Italijani vendarle vedo nekaj več, se sprašuje Ekipa24.



Andrea Massi in Tina Maze sta bila šampionski tandem. FOTO: Marko Feist
Andrea Massi in Tina Maze sta bila šampionski tandem. FOTO: Marko Feist


Magoni je bil sicer glavni trener v štabu Tine Maze. Z njenimi nepozabnimi predstavami, zlasti v sanjski zimi 2012/13 in takrat rekordnimi 2414 točkami za veliki kristalni globus, si je priboril izjemen ugled, vrhunsko pa je vodil tudi Vlhovo. Ima ponudbe bogatejših zvez, ne bi bilo presenetljivo, če bi se preselil v tabor Švicarke Lare Gut-Behrami.

image_alt
Tina Maze: »Vse, kar potrebujem, je deset minut na dan zase«​​

Preberite še:

Komentarji: