Švedska šampionka pokazala svoja kolena in postavila vprašanje

Rojakinja Hanna Öberg opozorila novopečeno biatlonko Stino Nilsson, da najhuje šele prihaja.
Fotografija: Stina Nilsson se bo poslej dokazovala v biatlonu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Stina Nilsson se bo poslej dokazovala v biatlonu. FOTO: Reuters

Ljubljana – Švedinja Stina Nilsson, ki je pred dnevi presenetila z menjavo športne panoge (iz smučarskega teka se namreč seli v biatlon), že resno vadi strelske postanke. To je pokazala tudi s fotografijo, ki jo je objavila na družbenem omrežju instagram.
image_alt
Zdravnikom po nepotrebnem kradejo dragoceni čas

Na njej so jasno vidne modrice na njenih kolenih. Ob tem je 26-letna Skandinavka, ki se lahko med drugimi uspehi pohvali tudi z naslovom olimpijske prvakinje v šprintu izpred dveh let v Pjongčangu, vprašala: »Ali imajo vsi biatlonci takšna kolena?«
»Ali imajo vsi biatlonci takšna kolena?« se sprašuje Stina Nilsson. FOTO: Instagram
»Ali imajo vsi biatlonci takšna kolena?« se sprašuje Stina Nilsson. FOTO: Instagram


Na odgovore ji ni bilo treba dolgo čakati. »Videti so ravno pravšnja,« ji je odvrnila legendarna rojakinja Magdalena Forsberg, ki si je med letoma 1996 in 2002 pritekla in pristreljala kar šest velikih kristalnih globusov. »Seveda,« je pripisala Nemka Denise Hermann, ki je zadnjo sezono 2019/20 v skupni razvrstitvi za svetovni pokal končala na tretjem mestu.

Nova reprezentančna kolegica Hanna Öberg, presenetljiva olimpijska zmagovalka s posamične preizkušnje v Pjongčangu 2018 in lani na enaki razdalji tudi svetovno prvakinjo v Östersundu, jo je opozorila, da najhuje šele prihaja. »Počakaj na poletje – asfalt,« jo je posvarila Öbergova.
 

Preberite še:

Komentarji: