Usodni da dahnila še ena nekdanja zvezdnica belih strmin

Tina Weirather nima besed, s katerimi bi opisala, kako neverjetna je bila njena poroka s Fabiem Nayem.
Fotografija: Tina Weirather je v svetovnem pokalu nanizala 41 uvrstitev na zmagovalni oder. FOTO: Matej Družnik/Delo
Odpri galerijo
Tina Weirather je v svetovnem pokalu nanizala 41 uvrstitev na zmagovalni oder. FOTO: Matej Družnik/Delo

V zakonski jarem je skočila tudi nekdanja smučarska zvezdnica Tina Weirather. Svetovna podprvakinja v superveleslalomu iz St. Moritza 2017, ki ima z največjih tekmovanj tudi bronasto kolajno z olimpijskih iger leta 2018 v Pjongčangu, je pred dnevi usodni da dahnila bivšemu radijskemu voditelju Fabiu Nayu.

Tina Weirather se je poročila s Fabiem Nayem. FOTO: Andy Conrad/Facebook T. W.
Tina Weirather se je poročila s Fabiem Nayem. FOTO: Andy Conrad/Facebook T. W.

»Najino ljubezen sva proslavila z najboljšimi možnimi ljudmi v popolnem kraju. Nimam besed, s katerimi bi opisala, kako neverjetna je bila zabava,« je pod poročno fotografijo na družbenih omrežjih zapisala 33-letnica iz Vaduza v Liechtensteinu. Kot je še razkrila, so imeli v Malbunu ves hotel zase.

»Vsi najini gostje so ostali čez noč. Zjutraj smo imeli potem skupaj zajtrk z živo glasbo,« je še zaupala Weiratherjeva oziroma Nayeva, sicer hčerka nekdanjih smučarskih zvezdnikov, Avstrijca Hartija Weiratherja in Hanni Wenzel iz Liechtensteina. Tina je svoje smuči postavila v kot po koncu sezone 2019/20.

V svetovnem pokalu je slavila devet zmag in skupaj nanizala 41 uvrstitev na oder za najboljše alpske smučarke. Po koncu uspešne športne poti je postala strokovna komentatorka na švicarski televiziji SRF.

Preberite še:

Komentarji: