Vita Godec (Lenis farmacevtika) prejela naziv AmCham Top Potential

Neskončna, osma generacija programa AmCham Young Professionals je dobila svojega ambasadorja.
Fotografija: Superfinalisti Lea Norčič, Matic Zupanc, Sanda Planinc, Rok Jerovšek, Vita Godec. FOTO: AmCham
Odpri galerijo
Superfinalisti Lea Norčič, Matic Zupanc, Sanda Planinc, Rok Jerovšek, Vita Godec. FOTO: AmCham

Vita Godec (Lenis farmacevtika) je prejela naziv AmCham Top Potential of the Year 2018. Zanj so se v superfinalu potegovali še Lea Norčič (Droga Kolinska, Atlantic Grupa), Matic Zupanc (Studio Moderna), Sanda Planinc (Odvetniki Šelih & partnerji, o.p.) in Rok Jerovšek (Odvetniška družba Kavčič, Bračun in partnerji, o.p.).

AmCham Top Potential of the Year 2018 je zaključni dogodek osme generacije programa AmCham Young Professionals, platforme za osebni in karierni razvoj posameznikov z izjemnim potencialom. Je mreža mladih, ki s svojo energijo v prostor
vnašajo optimizem in poudarjajo priložnosti, so navdih in obveza za spremembe na bolje. So mladi, ki želijo biti aktivni, sodelovati in si zaupati.


Na zaključnem dogodku se je pet superfinalistov programa potegovalo za naziv AmCham Top Potential of the Year 2018. Naziv je pripadel tistemu superfinalistu, ki je na zaključni prireditvi dobil najboljšo oceno. Ta je sestavljena iz medsebojne ocene, ki si jo podelijo polfinalisti (40 udeležencev programa), iz ocene komisije in iz ocene občinstva na prireditvi.V AmCham Slovenija so letošnje leto posvetili talentom, ljudem, ki so generatorji napredka, ki jih žene vizija, da dosegajo izjemne dosežke. Prepričani so, da prihodnost leži v ljudeh, ki izstopajo iz povprečja s svojim znanjem, veščinami in zavzetostjo. Iskali so posameznike, ki so liderji naslednje generacije, in jih tudi dobili. Vseh 140 udeležencev 8. generacije AmCham Young Professionals cilja višje, sanja širše in raziskuje izven svojih okvirjev. Vodita jih strast in želja po postavljanju novih mejnikov. Pripravljeni so na prvi korak, zavihati rokave in se povezani podati v akcijo, so pri AmCham opisali kvalitet, ki jih iščejo pri mladih.

Komentarji: