Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Biti prva izbira med bankami je naša največja prioriteta

Naša vizija je postati najhitreje rastoča banka v prihodnjih petih letih in čim bolj prispevati k razvoju države. Intesa Sanpaolo Bank je v Sloveniji trenutno tretja največja banka po bilančni vsoti.
Luigi Fuzio, predsednik uprave Intese Sanpaolo Bank Slovenia FOTO: Intesa Sanpaolo Bank
Luigi Fuzio, predsednik uprave Intese Sanpaolo Bank Slovenia FOTO: Intesa Sanpaolo Bank
8. 11. 2023 | 10:32
17. 11. 2023 | 17:04
3:46

Intesa Sanpaolo Bank je v Sloveniji trenutno tretja največja banka po bilančni vsoti in ena najuspešnejših slovenskih bank zaradi zelo dobro izpeljane poslovne preobrazbe v obdobju 2017–2021. Kot stabilna in dobičkonosna banka je tako pripravljena na nadaljnjo rast in se s pomočjo matične bančne skupine Intesa Sanpaolo lahko spopada z novimi izzivi.

Naša vizija je postati najhitreje rastoča banka v prihodnjih petih letih in čim bolj prispevati k razvoju države.

Zanesljiv poslovni partner slovenskim izvoznikom

Slovenija je zelo izvozno usmerjena država. Med njenimi največjimi trgovinskimi partnericami so države v njeni neposredni bližini, v katerih ima matična bančna skupina tudi svoje hčerinske banke. To za slovenska podjetja, ki poslujejo s temi trgi ali pa si šele utirajo pot nanje, pomeni veliko prednost, saj jim Intesa Sanpaolo Bank v Sloveniji z uporabo kompetenc, znanja in dobrih praks v drugih sestrskih bankah lahko ponudi ustrezne in kakovostne poslovne rešitve. Kot tretja največja banka na trgu želimo tako igrati vodilno vlogo v poslovanju s podjetji in podpreti razvoj slovenskega gospodarstva. Naša želja je biti prva izbira med bankami pri slovenskih srednje velikih in velikih podjetjih.

Naprej z digitalizacijo v krvi in trajnostjo v mislih

Intesa Sanpaolo Bank v Sloveniji že desetletja sodi med tehnološko najnaprednejše banke. V zadnjih letih ji strokovnjaki priznavajo eno boljših uporabniških izkušenj v digitalnem bančništvu, hkrati pa je trenutno edina banka na trgu, ki ponuja dve svetovno priznani storitvi mobilnega plačevanja – Google Pay in Apple Pay. Naš cilj je strankam zagotavljati najboljšo uporabniško izkušnjo z vsekanalnim pristopom, s katerim uspešno združujemo fizične in digitalne prodajne poti. To nam omogoča, da naše storitve čim bolj prilagajamo potrebam naših strank znotraj vsakega segmenta posebej.

Najsodobnejša tehnologija, odlična storitev za stranke in vse večja skrb za naše zaposlene so ključne sestavine za dolgoročno vzdržno in uspešno rast banke. A vendarle, razmišljati o prihodnosti, ne da bi pri tem upoštevali tako pozitivne kot negativne posledice našega ravnanja za okolje ali družbo, je postalo nerazdružljivo z načeli trajnosti. S ponosom lahko povem, da naša banka skupaj z matično bančno skupino na tem področju že ustvarja pozitivne učinke, še posebno s promocijo sklada za krožno gospodarstvo skupine, ki podjetjem omogoča dostop do financiranja njihovih krožnih ali zelenih projektov. Zaradi tega sklada je Intesa Sanpaolo Bank v Sloveniji že uspešno podprla nekatera podjetja, ki se zavedajo pomembnosti prilagajanja svojih poslovnih modelov za uspešno poslovanje v prihodnosti.


Naročnik oglasne vsebine je Intesa Sanpaolo Bank

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine