Predstavitvena informacija

Butan plin se predstavlja z novo podobo

Družba Butan plin, eden vodilnih distributerjev utekočinjenih plinov in ponudnik energetskih rešitev v Sloveniji, predstavlja novo celostno grafično podobo.
Fotografija: FOTO: Butan plin
Odpri galerijo
FOTO: Butan plin

Slednja je poenotena s podobo krovne družbe SHV Energy, s katero je Butan plin strateško povezan. Butan plin bomo tako od zdaj lahko prepoznali po novem minimalističnem logotipu v kombinaciji rdeče, črne in bele barve.
 
Butan plin na slovenskem trgu že več kot 140 let predstavlja zanesljiv vir energije in s svojo ponudbo varnih, zanesljivih in tehnološko dovršenih storitev uporabnikom vsakodnevno zagotavlja okolju prijazne energetske rešitve. 
 
Razen nove podobe se za uporabnike nič ne spreminja – tako vizija kot vse storitve podjetja ostajajo nespremenjene. Prav taka ostaja tudi njihova Zelena jeklenka, ki se poleg barve od drugih jeklenk na trgu loči tudi po vsebini, saj vsebuje 20 % povsem obnovljivega vira energije, tj. biopropana. 
 

S prijazno energijo naprej

 
Butan plin je v lasti italijanske družbe Liquigas, strateško pa se povezuje z nizozemsko družbo SHV Energy, kar je z vidika zanesljivosti dobave velika prednost.
 
Povezanost z mednarodnim okoljem družbi omogoča stabilnost, zanesljivo oskrbo in priložnost za trajnostno delovanje v prihodnosti. Skupna zaveza korporacije je proizvodnja energije iz 100 % obnovljivih virov do leta 2040.
 
Na temeljih izkušenj krovne skupine in s poudarkom na upoštevanju lokalnih potreb bo družba Butan plin še naprej zagotavljala najboljše energetske rešitve za slovenske uporabnike.
 


 

Vedno ugodna in zanesljiva energetska oskrba, a v novi preobleki

 
Celostna grafična podoba družbe Butan plin se je poenotila s podobo skupine SHV Energy. Spremenjen logotip sedaj vsebuje minimalističen znak v rdeči barvi, ki ga dopolnjuje črn napis. Nov logotip in prevladujoče barve – rdeča, črna in bela – bodo aplicirane na vse fizične materiale (dopisni listi, računi, letaki in table) in vse digitalne platforme (nove profilne in naslovne fotografije na družabnih omrežjih). 

FOTO: Butan plin
FOTO: Butan plin

Nova podoba prinaša tudi novo spletno mesto, ki bo zdaj uporabnikom zagotavljalo še prijaznejšo izkušnjo in bolj preprost pregled vseh informacij. 

FOTO: Butan plin
FOTO: Butan plin

 

Naročnik oglasne vsebine je Butan plin