Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Hrvaški prevzem še enega slovenskega podjetja

Na slovenski trg je Adria Dental Group vstopila z naložbo v Primadent. Zdaj so prevzeli Dentalni center Kovačič iz Ljubljane.
Skupina Adria Dental ima več kot 580 zaposlenih, ki na leto opravijo več kot 200.000 posegov na več kot 40.000 bolnikih. FOTO: Depositphotos
Skupina Adria Dental ima več kot 580 zaposlenih, ki na leto opravijo več kot 200.000 posegov na več kot 40.000 bolnikih. FOTO: Depositphotos
9. 5. 2024 | 09:14
9. 5. 2024 | 10:26
1:54

Največja zobozdravstvena skupina v Srednji in Jugovzhodni Evropi Adria Dental Group (ADG) je prevzela ljubljanski Center za estetsko in lasersko zobozdravstvo, implantologijo in stomatološko protetiko Kovačič iz Ljubljane. Njihova prva naložba v Sloveniji je bila pred tem vstop v koprsko zobozdravstveno kliniko Primadent.

»Vstop v največjo zobozdravstveno skupino v regiji bo še okrepil naš položaj na trgu ter omogočil dodatne investicije v opremo in izobraževanje zaposlenih. Ostajamo ambiciozni pri dvigovanju standarda zobozdravstvenih storitev v Sloveniji, saj le tako lahko nadaljujemo gradnjo naše tradicije,« je pri tem pojasnil vodja ljubljanskega dentalnega centra z več kot 50-letno tradicijo dr. Andrej Kovačič.

Vizija skupine ADG je združiti najboljše zobozdravstvene poliklinike v regiji Adria na skupnih, vrhunskih standardih poslovanja, cilj pa izboljšanje zobozdravstvenih storitev v celotni regiji. »V ADG smo letos s širitvijo na slovenski trg naredili strateški korak k cilju postati prepoznaven naslov za vrhunske zobozdravstvene storitve v celotni regiji,« je povedal Gordan Muškić, predsednik uprave Adria Dental Group.

Skupina Adria Dental ima več kot 580 zaposlenih, ki na leto opravijo več kot 200.000 posegov na več kot 40.000 bolnikih.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine