Predstavitvena informacija

Manifestacija denarja – kako z mislimi do izobilja?

Denar je danes vzrok številnih strahov, neprespanih noči, velikokrat tudi ločitev in sporov v družinah.
Fotografija: Bi radi spremenili svoj finančni zemljevid? FOTO: Zema
Odpri galerijo
Bi radi spremenili svoj finančni zemljevid? FOTO: Zema

Ljudje, ki nimajo denarja, nenehno razmišljajo o njem. Številni ljudje imajo negativne misli in prepričanja o denarju, vendar pa je denar zgolj energija, način, kako si lahko na tem planetu kupite različne izkušnje.

To, da nimate denarja v svojem življenju, ni odvisno od vaše izobrazbe, vaše starosti, vaše preteklosti. Vaše trenutno finančno stanje je posledica vašega modela sveta, vašega zemljevida sveta, ki ga imate v povezavi z denarjem. Vaše trenutno finančno stanje je posledica vaših misli o denarju, ki ste jih imeli v preteklosti. 

Nekatere ljudi, ko razmišljajo o denarju, vodijo prepričanja, kot so: 

"Nikoli nimam dovolj denarja."

"Denar ne raste na drevesih." 

"Ne znam z denarjem."  

"Samo toliko lahko zaslužim."

"Bogati so pokvarjeni." 

"Denar ni pomemben." 

"Vsi bogati so si prislužili denar na nepošten način." 

"Preveč sem zadolžena, nikoli ne bom imela denarja.” 

FOTO: Zema
FOTO: Zema

Če imate negativne nezavedne blokade, če imate omejujoča prepričanja, ki ste jih dobili od staršev ali drugih ljudi, ko ste jih opazovali, kako ravnajo z denarjem, potem za to potrebujete tudi nezavedne rešitve. Ne morete za vedno rešiti težav, ki jih imate v nezavednem.

Če bi radi spremenili svoj finančni zemljevid, svoj finančni »blueprint«, če bi radi spoznali eno od najpomembnejših mentalnih tehnik za manifestacijo denarja in izobilja v svoje življenje, vas vabim, da se prijavite na brezplačen webinar za manifestacijo denarja, na katerem bo dr. Aleksander Šinigoj predstavil konkretne tehnike za manifestacijo denarja in izobilja v vaše življenje.

Dr. Aleksander Šinigoj je strokovnjak št. 1 za nezavedno programiranje uma in (samo)hipnozo v Sloveniji. Če imate kakšne vzorce o denarju, ki ste jih pridobili v preteklosti in vas omejujejo, da ne naredite preboja na področju financ, se prijavite na njegov webinar. Brezplačno se lahko prijavite na tej povezavi.


Naročnik oglasne vsebine je Zema d.o.o.