Predstavitvena informacija

Moj izbor

Z novim varčevalnim načrtom KD Skladov imate popolno svobodo: izbirate tisto, kar vam v danem trenutku najbolj ustreza.
Fotografija: Vlagajte v varčevalni sklad Moj izbor in poskrbite za svojo prihodnost. Foto: KD Skladi
Odpri galerijo
Vlagajte v varčevalni sklad Moj izbor in poskrbite za svojo prihodnost. Foto: KD Skladi


Moj izbor je varčevalni načrt z mesečnim vplačevanjem, sestavljen iz več podskladov, ki jih izberete v poljubnem številu in razmerju, glede na zastavljene cilje in želje ter tržne razmere. V primerjavi z drugimi varčevalnimi načrti – Popotnica za življenje, Situirana jesen in Moje sanje – vam Moj izbor ponuja aktivno izbiro, saj košarica ni sestavljena vnaprej.

Zaradi celovite ponudbe omogoča Moj izbor široko razpršitev naložb med 16 podskladi KD Krovnega sklada in s tem nižje skupno naložbeno tveganje. Fleksibilnost pa se ne kaže le v izboru števila in deleža podskladov, ampak tudi v možnosti, da ju kadarkoli prilagodite svojim novim ciljem in razmeram na trgu.

Foto: KD Skladi
Foto: KD Skladi


Z varčevalnim načrtom Moj izbor lahko dolgoročno plemenitite svoje prihranke z mesečnimi vplačili od 30 do 400 evrov. Tudi tega lahko ves čas varčevanja prilagajate svojim željam in ga kadarkoli spremenite. Vplačila so preprosta, saj se mesečni obrok samodejno izvede z vašega računa prek direktne obremenitve SEPA. Pri tem se posamezno mesečno vplačilo na račun varčevalnega načrta Moj izbor samodejno razdeli med podsklade KD Krovnega sklada, ki jih izberete.

Varčevalni načrt Moj izbor omogoča prilagodljivost tudi pri vplačilih in izplačilih. Kot vlagatelj lahko z mesečnimi vplačili v Moj izbor kadarkoli začasno prenehate (s prekinitvijo SEPA plačil) ali pa privarčevani znesek kadarkoli delno ali v celoti dvignete brez izstopnih stroškov.

VEČ O VARČEVALNIH NAČRTIH KD SKLADOV:
www.kd-skladi.si/varcevalni-nacrti