TV namigi: Najdaljša pot, Magnificov koncert, moški smuk ...

Na Planet TV vas čaka romanca, posneta po  knjižni predlogi Nicholasa Sparksa, na TV SLO pa posnetek Magnificovega nedavnega koncerta iz Stožic. 

Objavljeno
09. februar 2019 00.00
Posodobljeno
09. februar 2019 00.00
Najdaljša pot (The Longest Ride). Foto Planet TV
Vikend
Vikend

Sobota, 9. februarja


Najdaljša pot: Planet TV ob 20.00

Vikendova ocena: 3 (od 5)


The Longest Ride. ZDA, 2015. Režija: George Tillman Jr. Igrajo: Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda, Jack Huston. Romantična drama. 128 minut.
Verjetno je vse, kar morate vedeti o filmu, dejstvo, da je posnet po knjižni predlogi Nicholasa Sparksa. Tokratna romanca je celo nekoliko manj manipulativna, kot je pri Sparksu običajno, a vsebnost sladkorja presega zgornjo mejo marsikakega gledalca ...

Študentka umetnostne zgodovine Sophia (Robertson) se na predlog sostanovalke odpravi na zabavo po rodeu, kjer spozna Luka (Eastwood), prijetnega in prikupnega jezdeca. Čeprav si ne bi mogla biti bolj različna, se zaljubita. Njuna usoda se preplete z zgodbo starejšega moškega (Alda), ki je zbolel za rakom in so mu zdravniki napovedali le še nekaj mesecev življenja ... 
 

Magnifico – Stožice 2018: TV SLO 1 ob 20.05


image
Robert Pešut-Magnifico. Foto Matej Družnik


Slo., 2018. R: Jaka Šuligoj. Posn. konc.
»Sem, kar sem, ste, kar ste. Da ste mi živi in zdravi, aleluja!« je odmevalo v Areni Stožice. Magnifico, ki je v treh dekadah zaznamoval slovenski prostor, se od leta 1993 še ni ustavil. V karieri je izdal osem avtorskih plošč, tri filmske albume in imel prek tisoč koncertov.
 

Svetovno prvenstvo: Smuk (M): TV SLO 2 ob 12.15


image
AFP Dominik Paris. Foto Fabrice Coffrini


Prenos iz Åreja.
V svetovnem pokalu v smuku sicer vodi Beat Feuz, a trenutno najbolj vroč smučar v hitrih disciplinah je Dominik Paris, ki je pred dnevi že osvojil naslov superveleslalomskega prvaka. Od Slovencev bodo tako kot v superveleslalomu nastopili Boštjan Kline, Klemen Kosi,  Miha Hrobat in Martin Čater. Upajmo, da bodo uspešnejši kot na prejšnji tekmi, do cilja je namreč prismučal le Čater in osvojil 13. mesto.