Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

V nedeljo, 3. junija, ne zamudite ...

Na enem mestu smo zbrali, kdaj in kako bodo TVS, Pop TV in Planet TV poročale o izidu volitev in ga analizirale. Priporočamo doku o zrakoplovih in film Memento.
Volitve Foto Leon Vidic/Delo
Volitve Foto Leon Vidic/Delo
M. K., Vikend
3. 6. 2018 | 00:00
3:14

Volitve 2018: TVS, Pop TV in Planet TV


Slovenija, 2018. Poročila o volilni udeležbi, izidih in analiza rezultatov.
Na TVS bodo dogajanja na volitvah spremljali v Poročilih ob 11. uri, čas do zaprtja volišč bodo odštevali v posebni informativni oddaji ob 17.30, izsledke vzporednih volitev pa bodo objavili ob 19. uri v Dnevniku. Zvečer pripravljajo posebno volilno oddajo, ki jo bo vodil Igor E. Bergant, novinarji bodo poročali iz štabov in medijskega središča, izide pa bosta z gosti v studiu analizirala Rosvita Pesek in Marcel Štefančič.

Na Pop TV bodo čez dan pripravljali posebne novice, prve ob 13. uri, ko se bo javil Jani Muhič, sledili bosta krajši oddaji ob 16.50 in ob 18. uri, ob 19. uri se bo iz studia 24ur javila Darja Zgonc s prvimi rezultati vzporednih volitev, Jure Tepina pa bo v živo komentiral rezultate s Trga republike.

Na Planet TV bodo volitve spremljali s posebnimi vklopi iz volilnih štabov strank, Mirko Mayer pa bo v studiu z gosti komentiral napovedi in analiziral rezultate. Posebna oddaja Volilni dan bo na sporedu med 18.45 in 20.00, nato pa se bodo z najnovejšimi rezultati oglasili še ob 22.30.
 

Zrakoplovi – nazaj v prihodnost: TVS 2 ob 20.00


Zrakoplovi – nazaj v prihodnost Foto Tvs
Zrakoplovi – nazaj v prihodnost Foto Tvs


Airships: Back To The Future. Francija, 2017. Dokumentarna oddaja.
Oddaja prikaže zgodovino poletov z baloni in cepelini in se osredotoči na sodobno vrnitev k razvoju zrakoplovov, tokrat z uporabo helija. Znanstveniki in konstruktorji so prepričani, da je ta t. i. retroinovacija v resnici tehnologija prihodnosti. Zrakoplove je namreč ob minimalni porabi energije mogoče uporabiti za transport izjemno velikega in težkega tovora, lahko pa bi celo nadomestili satelite.
 

Memento: Planet TV ob 22.30

Vikendova ocena: 5 (od 5)​

Memento Foto Planet Tv
Memento Foto Planet Tv


ZDA, 2000. Režija: Christopher Nolan. Igrajo: Guy Pearce, Carrie-Anne Mos, Joe Pantoliano, Stephen Tobolowsky. Kriminalka. 107 min.
Leonard je priča ženinemu umoru in zaradi udarca v glavo izgubi kratkoročni spomin. Spomni se vsega, kar se je zgodilo pred usodnim dogodkom, novih informacij pa si ne more zapomniti. Fotografije v žepih in tetovaže po telesu mu povedo, kdo so ljudje okoli njega in da njegova žena še vedno ni maščevana.
Drugi film Chrisa Nolana je eden najbolj izvirnih filmov, ki se učinkovito poigrajo z gledalčevimi teorijami. Novodobna klasika.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine