Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

V soboto, 16. junija, ne zamudite ...

Priporočamo Melisso McCarthy v vlogi nesojene vohunke, pozno zvečer pa trpko rusko dramo Pleme. Med vrhunci SP danes tekma Hrvaške z Nigerijo.
Vohunka Foto Planet Tv
Vohunka Foto Planet Tv
M. K., Vikend
16. 6. 2018 | 00:00
3:25

Vohunka: Planet TV ob 20.00 (Premiera)

Vikendova ocena: 4 (od 5)


Spy. ZDA, 2015. Režija: Paul Feig. Igrajo: Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law, Jason Statham. Akcijska komedija. 119 minut.
Susan Cooper je analitičarka pri Cii. Njeno delo je za pisalno mizo in od tam pomaga partnerju na terenu Bradleyju Finu. Ko ta med akcijo izgine, še en agent, Rick Ford, pa se znajde v težavah, se Susan prostovoljno javi za tajno nalogo, pri kateri se mora vtihotapiti v svet strašljivega prekupčevalca z orožjem. Tako se sreča s smrtonosno Rayno Boyanov. Melissa McCarthy se v svoji najboljši vlogi spusti po adrenalinskem toboganu, polnem posrečenih šal, ki letijo z vseh strani. Tudi sicer generični akcijski igralec Jason Statham tokrat navduši in popestri scene, v katerih se pojavi. Več kot le poletno razvedrilo.​


Otroci za otroke z Zvezo prijateljev mladine: TVS 1 ob 20.05


Slovenija, 2018. Posnetek koncerta.
V soboto, 9. junija, je na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal Dan za rock z dobrodelno noto. Nastopili so Rock mulčki pod vodstvom zborovodje Emirja Jušiča, z njimi pa znani slovenski glasbeniki – Grega Skočir (Big Foot Mama), Hamo (Tribute 2 Love), Neisha & Mala šola Rokenrola, Tina Marinšek, Tinkara Kovač, Dan D, Klemen Klemen, Orlek, MRFY, BO! in Koala Voice in drugi.


Pleme: TVS 1 ob 22.55 (Premiera)


Plemja. Ukrajina/Nizozemska, 2014. Režija: Miroslav Slabošpick. Igrajo: Grigori Fesenko, Jana Novikova, Roza Babi. Kriminalna drama. 126 min. 
Najstnik prispe v internat za gluhe, kjer se, da bi preživel, hitro pogrezne tamkajšnjo hierarhijo, ki deluje kot pleme s poglavarjem. Člani plemena so vpleteni v nasilje, rope in prostitucijo. Ravno ko se povzpne po hierarhični lestvici, se zaljubi v eno od deklet in kmalu začne kršiti vsa nenapisana pravila »plemena«.


SP v nogometu 2018


Prenosi:
11.35 Francija : Avstralija
Prenos iz Kazana.
14.35 Argentina : Islandija
Prenos iz Moskve.
17.35 Peru : Danska
Prenos iz Saranska. 
20.00 Hrvaška : Nigerija
Prenos iz Kaliningrada.
Hrvaška reprezentanca. Foto Efrem Lukatsky Ap
Hrvaška reprezentanca. Foto Efrem Lukatsky Ap


Posnetki:
6.50 Egipt : Urugvaj
9.15 Portugalska : Španija

Vrhunci:
17.00 Francija : Avstralija
17.15 Argentina : Islandija
23.30 Peru : Danska
23.45 Hrvaška - Nigerija

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine