
Neomejen dostop | že od 14,99€
Danes je izšla posebna izdaja Dela. OK magazin sodi v družino priljubljene priloge Odprta kuhinja. Ta izhaja redno vsak teden že skoraj dvajset let, v tem času se je okrepila še z uspešnim portalom. OK magazin pa je posebna izdaja, posvečena temu, da nekajkrat na leto kakovostno in temeljito predstavi teme, ki so s hrano tudi povezane, niso pa nujno – recepti. Teh smo v dveh desetletjih namreč zbrali nekaj tisoč in nam jih ne manjka, čeprav s svojo uporabnostjo, poljudnostjo in hkrati strokovnostjo ostajajo srž priloge in portala.
OK magazin kupite na vseh večjih prodajnih mestih.
V prvi izdaji OK magazina smo se spraševali, kaj bi dobili, če bi v isti lonec dali hrano – in kulturo. Seveda, navdihnila nas je letošnja evropska prestolnica kulture, še bolj pa spoznanje, da se v to, kaj in kako jemo, steka tudi veliko ustvarjalnosti, ki ni samo kuharska, veliko zgodovine, tradicije ...
Za prvo izdajo so besedila prispevali številni priljubljeni avtorji, tako da pričakujte kar nekaj duha v teh člankih, ni pa branje tako zahtevno, da revije, ki obsega sicer krepkih 160 strani, ne bi mogli vzeti s seboj na plažo, na primer.
V prvem OK magazinu pa vas čaka:
Komentarji