Predstavitvena informacija

Kaj pravite na kolesarski oddih ob morju

Jesen je za prebivalce slovenske Istre eden najlepših letnih časov.
Fotografija: Kolesarski hotel, ACT-ion Hotel Neptun FOTO: Lifeclass Hotels & Spa, Portorož
Odpri galerijo
Kolesarski hotel, ACT-ion Hotel Neptun FOTO: Lifeclass Hotels & Spa, Portorož

Sončni žarki nas prijetno grejejo, obenem pa nam ni več prevroče in lahko zunaj preživimo večji del dneva. Zakaj se ne bi na Obalo odpravili tudi vi?

Kolesarski izlet do Pirana, plavanje v bazenih Term Portorož ali sprehod do Forme vive. V Portorožu čas hitro mine, idej za izlet ne zmanjka, počitniški spomini pa nas grejejo še dolgo v jesen. Dan lahko zaičnete z razgibavanjem na plaži Meduza, nato pa si privoščite okrepčilen zajtrk in dan nadaljujete po svoje. Ali ste vedeli, da imajo v resortu LifeClass tudi čisto pravi kolesarski hotel, ACT-ion Hotel Neptun?

Sprejemajo turistične bone in omogočajo testiranje

Za turistične in gostinske storitve lahko v vseh Hotelih LifeClass Portorož do konca leta unovčite turistične bone in Bon21. V njihovi Covid-točki je za vse, ki potrebujete hitri test na covid-19, možno tudi samoplačniško testiranje. Gostu prijazno, torej!

Akustični večeri ob odlični kulinariki

Ali ste že poskusili istrske tapase? Gre za okusne, lokalne prigrizke, ki jih dnevno pripravljajo v Istrian bistro & Tapas baru pod taktirko mladega chéfa Siniše. To jesen bodo kulinaričnemu razvajanju dodali še glasbene večere, na katerih bodo nastopili pevka Manca Kozlovič, glasbenik Dejan Štemberger s posebnim inštrumentom »hangom« in kitarist Ivan Evetović, vabljeni pa tudi na Teden restavracij, ki bo od 8. do 17. oktobra.

FOTO: Lifeclass Hotels & Spa, Portorož
FOTO: Lifeclass Hotels & Spa, Portorož


booking@lifeclass.net · 05 692 9001 · www.lifeclass.net
 
Naročnik oglasne vsebine je LifeClass Hotels & Spa, Portorož