Predstavitvena informacija

Z vavčerji na morje

Poletje je v polnem zagonu. Končno smo pričakali vroče poletne dni in počitnice v krogu družine.
Fotografija: Jutranje razgibavanje na plaži je posebno doživetje FOTO: LifeClass
Odpri galerijo
Jutranje razgibavanje na plaži je posebno doživetje FOTO: LifeClass

Glede na trenutne razmere jih bo marsikdo preživel v naši lepi Sloveniji. Če še ne veste, kam bi se odpravili, obenem pa vam ni najbolj jasno, kako lahko unovčite turistične bone, si preberite spodnji zapis. V Hotelih LifeClass Portorož so v simpatičnem blog zapisu, ki je zaživel v juniju, zbrali vse potrebne obrazce, ki jih lahko že pred bivanjem v njihovih hotelih izpolnite in prinesete s sabo. Odlična ideja za brezskrben oddih ob morju!
 

Pristno morsko doživetje

V Hotelih LifeClass Portorož vas na krajši ali daljši morski pobeg vabijo vse dni v letu. Ker je za marsikoga najlepši čas ob morju prav poleti, so pripravili posebne pakete, ki združujejo bivanje v udobnih sobah, bogat mediteranski zajtrk in pester zabavni program, v katerem ne manjka niti delavnic za otroke. Za tiste, ki niti na oddihu ne morete brez športnih aktivnosti, je poskrbljeno z jutranjim razgibavanjem ob morju in neomejenim plavanjem v bazenih Term Portorož, odpravite pa se lahko tudi na kolesarski izlet po zalednih istrskih vasicah ali večerni sprehod do Pirana. Kaj je lepšega kot rekreacija ob morju, nato pa zaslužen skok v morsko ali termalno vodo? Izbira je povsem vaša.

Udobne sobe hotelov LifeClass Portorož FOTO: LifeClass
Udobne sobe hotelov LifeClass Portorož FOTO: LifeClass


Privoščite si barvit koktajl z razgledom na Piranski zaliv FOTO: LifeClass
Privoščite si barvit koktajl z razgledom na Piranski zaliv FOTO: LifeClass

 

Kako lahko izkoristimo turistične bone

Informacije o tem, kako in kje lahko izkoristimo turistične bone, so v tem trenutku več kot dobrodošle. V Hotelih LifeClass Portorož so zato na enem mestu zbrali posodobljene informacije o turističnih bonih in odgovore na najpogostejša vprašanja o unovčenju. Dobro je, da na oddih pridemo z vsemi informacijami in izpolnjenimi obrazci ter tako najhitreje začnemo uživati svoj dopust ob vonju po sredozemskih drevesih in zvoku čričkov. Se že zamišljate s hladno pijačo v roki in na ležalniku prenovljene plaže Meduza?

Novi paviljončki na plaži Meduza FOTO: LifeClass
Novi paviljončki na plaži Meduza FOTO: LifeClass


1. Kaj moramo prinesti s sabo na dopust, če letujemo sami oziroma s svojo družino?
S sabo imejte identifikacijske dokumente vseh članov družine. Izpolnite obrazec, ki ga dobite na naši spletni strani, in ga prinesite s sabo.

2. Otrok bo letoval z babico in teto. Na kaj moramo biti pozorni pri unovčenju bonov?
Že pred odhodom na letovanje morate kot zakoniti zastopnik ali skrbnik otroka (na primer mati) izpolniti posebno izjavo (Izjava zakonitega zastopnika za unovčitev bona upravičenca po tretji osebi). To mora tretja oseba predati receptorju. Otrok naj ima s sabo svoj identifikacijski dokument. Tretja oseba bo receptorju povedala, da bi rada izkoristila bon tudi za omenjenega otroka, ter zase in za omenjenega otroka izpolnila obrazec Potrditev unovčitve bona.

3. Babica in mati sta mi poklonili vsaka svoj bon. Letoval bom sam in bi izkoristil svoj ter materin in babičin bon. Kaj moram storiti? Katere obrazce izpolnim?
Že pred odhodom na letovanje morata mati in babica izpolniti vsaka svojo posebno izjavo o prenosu bona na vas (Izjava upravičenca o prenosu bona). Na letovanju imejte s sabo svoj identifikacijski dokument. Receptorju povejte, da bi radi unovčili svoj bon in še bona svoje matere in babice. Predati mu boste morali izpolnjeni izjavi matere in babice ter izpolniti obrazec Potrditev unovčitve bona.

Več informacij na: www.lifeclass.net, 05/692 9001, booking@lifeclass.net