Demi Moore v spominih o posilstvu pri petnajstih

Posilil jo je menda starejši moški, ki je za to njeni materi plačal 500 dolarjev.
Fotografija: Demi Moore ima slabe spomine na mladost. FOTO: Gregg Deguire/AFP
Odpri galerijo
Demi Moore ima slabe spomine na mladost. FOTO: Gregg Deguire/AFP

Ameriška igralka Demi Moore v svojih spominih z naslovom Do potankosti (Inside Out), ki bodo v knjižni obliki izšli ta teden, podrobno opisuje tudi posilstvo pri njenih petnajstih, za katero je bila kriva njena mama, poroča SkyNews.
 

Posilstvo in uničujoča izdaja


Mama Demi Moore Virginia King je umrla leta 1998. FOTO: Sky News
Mama Demi Moore Virginia King je umrla leta 1998. FOTO: Sky News


V knjigi zdaj 56-letna Moorova trdi, da jo je mama Virginia King v Hollywoodu, kjer sta živeli po tem, ko se je mama ločila od očeta, že zgodaj začela jemati s seboj v lokale, da bi tako vzbudila več pozornosti pri moških. Neke noči, ko se je vrnila v stanovanje, je tam z mamo že bil starejši moški, ki je sicer pogosto prihajal. Tiste noči jo je posilil in jo vprašal, kako se počuti, potem ko jo je mama »prodala« za 500 dolarjev. »To je bilo posilstvo in obenem uničujoča izdaja,« piše Moorova v spominih.
 

Številni poskusi samomora


Demi Moore FOTO: Reuters
Demi Moore FOTO: Reuters


V pogovoru za SkyNews je Moorova sicer dejala, da misli, da je mati, ki je umrla leta 1998, ni resnično prodala. »Mislim, da to ni bila neposredna transakcija. Pa vendar – moškemu je omogočila dostop do mene in me izpostavila nevarnosti.«

V spominih Demi Moore opisuje tudi številne materine poskuse samomorov, ki so nanjo v njenih najstniških letih močno vplivali. Imela je šele dvanajst let, ko se je mama prvič poskušala ubiti s preveliko dozo tablet, in jo je rešila tako, da ji je tablete na silo pobrala iz ust. Tudi zato se je pozneje zatekala k mamilom in alkoholu, piše v svojih spominih.

Komentarji: