Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet so ljudje

Ezra Miller se je opravičil za številne nasilne napade

Igralec naj bi na svojem posestvu v Vermontu nekaj časa zadrževal tudi petindvajsetletno mamo s tremi otroki.
Igralec je znan predvsem po vlogi superjunaka Flasha. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
Igralec je znan predvsem po vlogi superjunaka Flasha. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
18. 8. 2022 | 21:59
2:03

Igralec Ezra Miller, znan predvsem po vlogi superjunaka Flasha, ki je v zadnjih mesecih večkrat prišel navzkriž z zakonom, se je opravičil vsem, ki jih je prizadel.

V izjavi je devetindvajsetletni igralec dejal, da je »pred kratkim preživel čas intenzivne krize, zato zdaj razumem, da trpim za zapletenimi težavami z duševnim zdravjem, začel sem se zdraviti«. Dodal je, da se želi »opravičiti vsem, ki sem jih s svojim vedenjem vznemiril, razburil in prizadel. Zavezujem se, da bom storil vse, kar je treba, da se vrnem v zdravo, varno in produktivno fazo svojega življenja.«

Miller je bil aprila na Havajih kar dvakrat aretiran zaradi nasilja in izgredništva – enkrat, ko je napadel oboževalko, drugič pa, ko je v lokalu zalučal stol (havajska policija je proti njemu sicer dobila kakšnih deset pritožb). Poleg tega naj bi igralec na začetku leta v Berlinu nadlegoval žensko, ki ga je pozneje obtožila, da ji je grozil, na Islandiji pa naj bi žensko prijel za vrat in jo vrgel po tleh.

Prejšnji teden je bil Miller obtožen tudi kaznivega dejanja vloma v Vermontu, junija pa sta starša osemnajstletne staroselske aktivistke Tokate Iron Eyes proti njemu vložila prijavo zaradi groominga, pridobivanja oseb, mlajših od petnajst let, za spolne namene. Igralec naj bi na svojem posestvu v Vermontu nekaj časa zadrževal tudi petindvajsetletno mamo s tremi otroki; njihov oče je tedaj dejal, da ga močno skrbi za varnost otrok, saj naj bi se igrali z orožjem, ki je menda ležalo po celotnem posestvu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine