Lara Gut in Valon Behrami skočila v zakonski stan

»Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da,« je ob poročni forografiji zapisala smučarska zvezdnica.
Fotografija: Lara Gut je rekla da! FOTO: Jean-Christophe Bott/Ap
Odpri galerijo
Lara Gut je rekla da! FOTO: Jean-Christophe Bott/Ap

Lugano – Romantična osvetljava, lep razgled in mladoporočenca v osrčju slike: švicarska smučarska zvezdnica Lara Gut je danes na instagramu objavila fotografijo svoje poroke s švicarskim nogometnim reprezentantom Valonom Behramijem, ki se je pravkar vrnil z mundiala v Rusiji. Športnima zvezdnikoma je uspelo sredino poroko v Luganu ohraniti v tajnosti.

»Ti in jaz, najini družini in najbližji prijatelji okoli naju, domač občutek ... Nisem si mogla zamisliti boljšega načina reči da,« je pod fotografijo v angleščini zapisala Gutova, ki je švicarsko nogometno reprezentanco in svojega zaročenca v živo spodbujala na tekmah v Rusiji.Behrami je pred malo več kot tednom dni s Švico na svetovnem prvenstvu izpadel v osmini finala proti Švedski v St. Peterburgu. Triintridesetletnik ima s prejšnjo ženo dve hčerki, rojeni leta 2009 in 2016. Februarja se je ločil.

Gutova, ki je bila v sezoni 2015/16 skupna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju, ima tudi bron z olimpijskih iger v Sočiju 2014 v smuku, na svetovnih prvenstvih pa je osvojila tri srebrne in dve bronasti kolajni.

Komentarji: