Meghan Markle je noseča

Kensingtonska palača je potrdila veselo novico. 
Fotografija: Meghan v plaščku, ki je sprožil govorice, ki so jih zdaj potrdili. FOTO: Aaron Chown/AFP
Odpri galerijo
Meghan v plaščku, ki je sprožil govorice, ki so jih zdaj potrdili. FOTO: Aaron Chown/AFP

Vojvodinja Susseška je noseča. Kraljevi otročič bo na svet prijokal spomladi 2019, so potrdili na twitterju. Da je Meghan Markle noseča, se je ugibalo že, ko se je v nekoliko bolj širokem plaščku pojavila na poroki princese Eugenie

Kraljevi par se zahvaljuje za vso podporo, ki sta jo prejela iz celega sveta po njuni majski poroki in sta navdušena, da lahko delita veselo novico. Da si močno želita otroka, ni skrivnost, že pred poroko so številni mediji navajali, kako si predvsem princ Harry že kmalu po poroki njuno ljubezen okronati še z nosečnostjo. 

»Kraljica, vojvoda Edinburški, valežanski princ Charles, Camilla, vojvodinja Cornwallska in William in Kate, vojvoda in vojvodinja Cambriška so izjemno veseli zanju in so jima že lahko čestitali v živo na petkovi poroki,« je povedal tiskovni predstavnik. 

Tudi njena mama Doria Ragland je navdušena nad novico in se veseli, da bo prvič postala babica. 

Meghan Markle FOTO: Gareth Fuller/AP
Meghan Markle FOTO: Gareth Fuller/AP


Princ Harry in Meghan sta trenutno na obisku v Avstraliji. Pot bosta nadaljevala na Fidži in Tongo, čeprav je tam virus zike, ki lahko ogrozi plod nosečnic. Tiskovni predstavnik je potrdil, da sta se o tem posvetovala pri zdravniku. 

V palači niso pojasnili, če so novico povedali tudi njenemu očetu Thomasu Marklu

Komentarji: