Pevka Demi Lovato v bolnišnici zaradi prevelikega odmerka drog

Petindvajsetletnica se je s kokainom prvič srečala že kot najstnica. 
Fotografija: Demi Lovato FOTO: Jordan Strauss/AP
Odpri galerijo
Demi Lovato FOTO: Jordan Strauss/AP

Pevka Demi Lovato je v stabilnem stanju, potem ko so jo sinoči sprejeli v losangeleško bolnišnico, domnevno zaradi prevelikega odmerka drog. Ameriški TMZ navaja, da so 25-letnico našli nezavestno, a so jo uspešno obudili že kmalu po prihodu v medicinski center Cedars-Sinai. 

Njen predstavnik je za BBC dejal, da je Demi budna in je s svojo družino, ki se javnosti zahvaljuje za dobre želje. Medije je zaprosil za spoštovanje zasebnosti mlade pevke, ki se že leta bori z odvisnostjo od drog. V zadnjih tednih se je pojavilo več poročil, da je znova v primežu opojnih substanc, prav zato naj bi odpovedala nekaj koncertov. 

Je pa prejšnji mesec objavila skladbo s pomenljivim naslovom Sober – Trezna, v kateri se mami opravičuje, ker ni več trezna, zaključi pa jo z opravičilom, ker je znova v vrtincu drog, in obljubo, da si bo našla pomoč. Pesem je sicer izšla po tem, ko je marca minilo šest let njene treznosti. Njeni oboževalci, ki so jo pričakovali na zadnjih koncertih turneje Tell Me You Love Me (Povejte mi, da me imate radi), so ob novici preplavili družbena omrežja s spodbudnimi sporočili. 

V dokumentarcu za youtube, objavljenem oktobra lani, je pevka razkrila, da se je z drogami prvič srečala že kot najstnica, ko je pri komaj 17 poskusila kokain. Zdraviti se je začela leta 2010. Komentarji: