Sarah Jessica Parker in Seks v mestu se vračata

Za nadaljevanje bo že letos poskrbela medijska hiša HBO. Namesto zvezdniške četverice ostaja le trojica.
Fotografija: Kaj se bo s Carrie, ki jo igra Sarah Jessica Parker, dogajalo v nadaljevanju serije, je še skrivnost. FOTO: Eduardo Munoz/ Reuters
Odpri galerijo
Kaj se bo s Carrie, ki jo igra Sarah Jessica Parker, dogajalo v nadaljevanju serije, je še skrivnost. FOTO: Eduardo Munoz/ Reuters

Ugibanja so postala resničnost, nekoč izjemno priljubljena televizijska serija Seks v mestu se vrača. Za njegovo nadaljevanje bo že letos poskrbela prodorna medijska hiša HBO, so sporočili iz ameriškega servisa HBO Max. Dokončna potrditev, da se vračajo kolumnistka Carrie Bradshaw in njene živahne prijateljice, se je zgodila v nedeljo ponoči, ko so tri od štirih zvezdnic Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis na družbenih omrežjih objavile napovednik nove serije. Imenovala se bo And Just Like That …, produkcija se bo začela spomladi v New Yorku, o datumu predvajanja še ni govora. Da jim družbe ne bo več delala radoživa Samantha, ni presenečenje. Cattrallova je dala že pred časom jasno vedeti, naj nanjo ne računajo. Med drugim je razkrila tudi to, da sta bili s Sarah Jessico Parker v precej slabih odnosih.

Seks v mestu so začeli prvič predvajati leta 1998 in je imel šest sezon. Osvojil je sedem emmyjev in osem zlatih globusov. Pozneje so posneli še dva filma, ki pa nista dosegla uspeha serije.

Napovednik, ki so ga večinoma posneli na newyorških ulicah, ni veliko razkril o vsebini. Kot so sporočili iz HBO, bodo gledalci spremljali Carrie, Mirando in Charlotte na njihovem potovanju od zapletene realnosti življenja in prijateljstev v njihovih 30. letih do še bolj zapletene realnosti življenja in prijateljstev v njihovih 50. letih. Serija bo sestavljena iz desetih polurnih epizod.

Odzivi oboževalcev na družbenih omrežjih kažejo, da za nadaljevanje vlada dovolj zanimanja, ni pa jih malo, ki menijo, da je serijo povozil čas.

Preberite še:

Komentarji: