Predstavitvena informacija

Pet preprostih nasvetov, kako izbrati popolno darilo

Že čutite decembrsko evforijo? Kaj pa stres, ki ga povzroča nakupovanje daril? Brez skrbi, letošnje obdarovanje bo z našimi nasveti prav zabavno.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

December naj bo čas veselja in prijetnega druženja, zato naj postane tudi obdarovanje prijeten običaj – brez nejevolje in hitrih nakupov v zadnjem hipu.

Prav nakup popolnega darila marsikomu v tem času povzroča nepotrebne preglavice. Da bo letos res drugače, smo pripravili pet nepogrešljivih nasvetov, s katerimi boste imeli že pred prihodom prvega dobrega moža vse pripravljeno za letošnje praznovanje. Ne glede na to, ali imate na svojem seznamu prijatelje, bližnje sorodnike ali poslovne partnerje, boste z našimi idejami nedvomno naredili pravi vtis.

1. Začnite prej in se izognite impulzivnim nakupom

Prvo pravilo je pravočasnost. Tako se izognete dvema nepotrebnima sitnostma – impulzivnim nakupom in gneči v trgovini. Zato začnite načrtovanje že danes.

2. Naredite seznam ljudi, ki jih boste obdarovali

Mehurčki so dobrodošla popestritev praznikov. FOTO: Vinakoper
Mehurčki so dobrodošla popestritev praznikov. FOTO: Vinakoper
V tem koraku je pomembno, da se vprašate, za koga kupujete darilo, kakšna je ta oseba, kaj jo zanima, veseli, kakšen je njen vsakdan in v čem uživa. Mlajši osebi razigranega duha, ki rada raziskuje svet okoli sebe, izberite več izbranih vin posebnih istrskih sort, za katere so v kleti Vinakoper pravi poznavalci. Tako bo lahko odkrivala razlike med lahkotnimi belimi vini ter bolj bogatimi rdečimi, med igrivimi peninami in desertnimi sladkimi vini. Za izostreno doživetje vsakemu vinu po nasvetu Vinakoper dodajte še izbrani istrski okus, ki bo arome vin le še okrepil.

Po drugi strani pa nekoga, ki velja za velikega sladokusca in poznavalca okusov, obdarite z veliko košaro Altroké Box, v kateri najdete raznolike izbrane istrske dobrote. Za vse, tudi bolj izbirčne, v Vinakoper najdete pravo kombinacijo.

Altroké Box FOTO: Vinakoper
Altroké Box FOTO: Vinakoper

3. Kakšen je vaš proračun?

Določite, koliko denarja ste pripravljeni nameniti za darilo. Pri tem ste lahko brez skrbi, saj v ponudbi Vinakoper najdete darila različnih cenovnih razredov, tako da bodo tudi tista finančno najmanj zahtevna v prelepi embalaži pustila pravi pečat.

4. Poiščite pomoč strokovnjakov

Imate čas za izbiranje in pregledovanje možnosti ali potrebujete hiter nakup? Če pokličete v klet Vinakoper, vam bodo z veseljem pomagali izbrati za vas pravo darilo, poskrbeli bodo za pakiranje in tudi pošiljanje darila na vaš naslov ali naslov prejemnika, če boste tako želeli. Lahko pa seveda izbrano darilo mimogrede že pripravljeno prevzamete v Vinskem butiku na Šmarski cesti 1 v Kopru in v drugih prodajalnah v Ljubljani in Ilirski Bistrici.

5. Bi res želeli izstopati z izjemnim, drugačnim darilom?

Esenca Istre FOTO: Vinakoper
Esenca Istre FOTO: Vinakoper
Potem imamo pravo idejo za vas: Esenca Istre. Gre za ekskluziven izdelek, ki ga je chef Tomaž Kavčič razvil v sodelovanju z enologi Vinakoper. Darilo je izjemno, elegantno in hkrati edinstveno – vse to zbrano v dveh vrhunskih izdelkih: v panetonu, ki navdušuje z nepričakovanimi kombinacijami lešnikove kreme, suhih fig, rozin in solnega cveta, ter v žlahtni esenci zapeljive sorte cipro.

V kleti Vinakoper lahko izberete še eno izjemno darilo, gre za SPA program, v katerem so razvili prav posebne kozmetične izdelke; njihova posebnost so grozdne peške, ki blagodejno delujejo na našo kožo. Linijo so razvili tako za ženske kot moške.

SPA paket zanj FOTO: Vinakoper
SPA paket zanj FOTO: Vinakoper
SPA paket zanjo FOTO: Vinakoper
SPA paket zanjo FOTO: Vinakoper

Naj bo darilo posebno doživetje z okusi slovenske Istre. FOTO: Depositphotos
Naj bo darilo posebno doživetje z okusi slovenske Istre. FOTO: Depositphotos

Podarite pristne okuse Istre

Zakaj bi torej komplicirali in čas zapravljali po prodajalnah, ko idealna praznična darila stojijo na policah Vinskega butika Vinakoper ter njihovih drugih prodajaln? Čakajo vas pestrost, neskončnost kombinacij in s srčnostjo, skrbnostjo in spoštovanjem do tradicije proizvedeni izdelki za vse okuse.

V podjetju Vinakoper lahko tako izbirate med že pripravljenimi kompleti izbranih vinskih in kulinaričnih dobrot: vrhunska vina, izbrane istrske dobrote lokalnih proizvajalcev, pa tudi posebne zgodbe Istre in njenih lokalnih umetnikov ter ustvarjalcev.

Lahko ste tudi unikatni in sestavite paket po svojem okusu. Izbirate lahko tudi med različnimi embalažami različnih velikosti in materialov, ob tem pa tudi storitev distribucije skladno z vašimi navodili.

Minister za zdravje opozarja: čezmerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju

Naročnik oglasne vsebine je Vinakoper