TV namigi: Dežela jutrišnjega dne in ​Božja prošnja za prijateljstvo

Na Planet TV 2 vas čaka pustolovski film za mladino, na Fox Life pa dve seriji, ena premierna, druga pa je dobro znana, a se vrača z novo sezono.
Fotografija: Tomorrowland, Dežela jutrišnjega dne: Svet onkraj. USA/2015 Foto Press Release
Odpri galerijo
Tomorrowland, Dežela jutrišnjega dne: Svet onkraj. USA/2015 Foto Press Release

Četrtek, 27. avgusta

 

Dežela jutrišnjega dne: Svet onkraj: Planet TV 2 ob 21.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Tomorrowland. Koprod., 2015. Režija: Brad Bird. Igrajo: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw. Pust. film. 130 min.
Film, namenjen otrokom in mladostnikom, po ozračju spominja na klasike, kot so Gooniji, E.T. in Super 8, in prinaša sporočilo o pomembnosti znanja in raziskovanja. Zgodba najprej predstavi 11-letnega izumitelja Franka, ki se odpravi v New York na svetovno razstavo leta 1964 s svojim raketnim nahrbtnikom, kjer spozna deklico Ateno, ki mu podari broško oziroma vstopnico v Deželo jutrišnjega dne, svet, kjer je fantastična prihodnost že postala resnična. Nato se zgodba preusmeri na Casey, najstnico, ki živi v Cape Canaveralu in vsako noč vdre v raketno izstrelišče ...


Božja prošnja za prijateljstvo: Fox Life ob 22.55God Friended Me. ZDA, 2018. 1. sezona. 1/20. Režija: Marcos Siega. Igrajo: Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie, Joe Morton. Hum. nad. 55 min.
Če bi Bog želel v letu 2018 navezati stik s prerokom, bi mu poslal goreč grm? Verjetno ne. Kaj, če bi Bog v tej eri družbenih omrežij kontaktiral preroka prek Facebooka?
Miles Finer je pameten optimist, ki ne verjame v Boga. Zaradi tega se ne razume najbolje s svojim očetom, Arthurjem Finerjem, priljubljenim pridigarjem, ki vodi bogoslužje v Cerkvi svete Trojice v Harlemu že 25 let. Miles se je našel v vodenju oddaje, v kateri lahko pove, kaj si misli. Ko prejme posebno prošnjo za prijateljstvo, pa začne ponovno premišljevati o svojem poslanstvu.
 

Will in Grace: Fox Life ob 22.50


VIKEND - Will & Grace - Will in Grace Foto Tvspored-service Tvspored-service
VIKEND - Will & Grace - Will in Grace Foto Tvspored-service Tvspored-service


Will & Grace. ZDA, 2019. 11. sezona. 1/18. Režija: James Burrows. Igrajo: Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison. Hum. nan. 25 min.
Will, Grace, Jack in Karen so dočakali svojo zadnjo sezono. V prejšnji sezoni sta se Jack in Esteban poročila, Will je zaprosil McCoya, Grace pa je šla v Evropo z novim moškim. Zdaj se mora Jack privaditi na zakon, Will ugotavlja, kako bosta z zaročencem izpeljala zvezo na daljavo, Grace se je vrnila domov s pomembnimi novicami, Karen pa je še vedno osupljivo odkrita.

Komentarji: