TV namigi: Najlepše darilo, Legenda o Tarzanu in Kdo bo koga

Sharon Stone bo iskala princa na belem konju, Tarzan bo v vlogi aristokrata, gangster Chilli pa se bo podal v filmske vode.
Fotografija: Najlepše darilo Foto Tv Slo
Odpri galerijo
Najlepše darilo Foto Tv Slo

Sobota, 1. avgusta

 

Najlepše darilo: TV SLO 1 ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

All I Wish. ZDA, 2017. Režija: Susan Walter. Igrajo: Sharon Stone, Tony Goldwyn, Ellen Burstyn, Liza Lapira. Rom. kom. 95 min.


Senna je modna oblikovalka, ki še ni obupala nad princem na belem konju, čeprav se bliža petdesetim. Vsako leto ji za rojstni dan podobno želi tudi mati, ki ji vedno podari kos dragocenega kitajskega porcelana. Do poroke se bo že nabral ves čajni servis … Sodelavka Senni ob 46. rojstnem dnevu pripravi srečanje s privlačnim odvetnikom Adamom. A Senna naredi napako, in Adam predčasno odide z zabave. Na Sennin naslednji rojstni dan se spet srečata ...

Čeprav je Sharon Stone nadvse očarljiva, je film precej površen in neprepričljiv.

 


Legenda o Tarzanu: POP TV ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

The Legend of Tarzan. ZDA, 2016. Režija: David Yates. Igrajo: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson. Pust. film. 115 min.
Postavni Tarzan je po srečanju s srčno izbranko Jane zapustil divjino in se vrnil v Veliko Britanijo, kjer je prevzel vlogo uglednega aristokrata. Ko ga zaprosijo, naj se vrne v Kongo kot trgovski odposlanec, ne sluti, da je zakorakal v spletko pohlepnega in maščevalnega belgijskega oficirja Leona. Ko se v smrtni nevarnosti znajde tudi Jane, mora Tarzan v sebi najti svoje divje korenine ...

Tarzan je film, poln osupljivih akcijskih scen, s hitrim tempom dogajanja in predvidljivostjo, ki jo bodo znali ceniti oboževalci starejših filmov o Tarzanu.

 


Kdo bo koga: Kanal A ob 20.00


Vikendova ocena: 4 (od 5)

Get Shorty. ZDA, 1995. Režija: Barry Sonnenfeld. Igrajo: John Travolta, Gene Hackman, Rene Russo, Danny DeVito, Dennis Farina. Kom. 120 min.


Kdo bo koga Foto Pro Plus
Kdo bo koga Foto Pro Plus


Gangster Chili Palmer se želi spreobrniti. Za zadnjo nalogo mora izterjati Harryja, filmskega producenta, ki ima v rokah scenarij za oskarja, če bi le v filmu zaigral samovšečni igralec Martin. Chili se zaplete v filmsko industrijo in sumljive posle.

Film, posnet po uspešnici Elmorja Leonarda, je zabavna satira, ki hollywoodski filmski cirkus postavlja ob bok podzemnemu svetu kriminala. Zvest literarni predlogi, film poka po šivih od izvirnega uličnega izrazoslovja, ki ga prepričljivo ponotranji zvezdniška zasedba.

Komentarji: