Hči Bodeja Millerja se je utopila v bazenu

Devetnajstmesečna hči smučarskega zvezdnika se je utopila na posesti Millerjevih sosedov. Deklico so našli nezavestno v bazenu. Kljub zdravniški pomoči je bilo zanjo prepozno.
Fotografija: Bode Miller (fotografija je arhivska). FOTO: AP
Odpri galerijo
Bode Miller (fotografija je arhivska). FOTO: AP

Los Angeles – Devetnajstmesečno hčer ameriškega zvezdnika Bode Millerja Emeline Gier Miller so našli nezavestno v bazenu in kljub dolgotrajni zdravniški pomoči jim je ni uspelo oživiti. Kalifornijska policija je sporočila, da se je tragedija zgodila na posesti Millerjevih sosedov, kamor sta bila nekdanji smučar in njegova žena Morgan povabljena na zabavo.

Miller je tragično vest sporočil na instagramu. Zapisal je, da je njegova družina »povsem dotolčena«.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram


»Naša punčka Emmy nas je zapustila včeraj. Nikoli si nismo predstavljali, da bomo občutili takšno bolečino. Njene ljubezen, svetloba in volja bodo večne. Rada je imela življenje in ga uživala vsak dan. Naša družina prosi za zasebnost v teh težkih trenutkih,« je zapisal Miller.

Štiridesetletni ameriški smučar se je poročil leta 2012 s profesionalno odbojkarico na mivki Morgan Beck. Leta 2015 se jima je rodil sin Edward, Emelina pa leto kasneje.

Miller, ki je na olimpijskih igrah osvojil šest medalj, bil svetovni prvak in dvakrat zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala, ima s prejšnjima partnerkama še desetletno hčerko Neesyn Dacey in petletnega sina Samuela Nathaniela.