Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Voznica v Dolskem zaprla pot motoristu

50-letni motorist je umrl na kraju nesreče. Na poti iz Litije proti Ljubljani mu je 24-letna voznica zaprla pot.
Fotografija je simbolična. FOTO: Arhiv
Fotografija je simbolična. FOTO: Arhiv
A. S. H.
29. 5. 2018 | 08:34
29. 5. 2018 | 14:27
1:41
Danes pred sedmo uro zjutraj se je v Dolskem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in motor. 50-letni voznik motornega kolesa je na kraju dogodka umrl. Policisti in reševalci so po prejetem obvestilu prišli na kraj nesreče, prav tako dežurna preiskovalna sodnica in tožilec.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila dežurna preiskovalna sodnica in tožilec. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenim ogledom kraja je bilo do zdaj ugotovljeno, da je 24-letna voznica osebnega vozila znamke VW Polo vozila v koloni vozil po glavni cesti iz smeri Litije proti Ljubljani. Pri kraju Dolsko je zavila levo iz kolone proti dovozu k bližnji stavbi, pri tem pa zaprla pot 50-letnemu vozniku motornega kolesa znamke Ducati, ki je prav tako vozil v smeri proti Ljubljani. Po trčenju je motorist padel po vozišču, utrpel je tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. Motorist je med vožnjo uporabljal homologirano zaščitno čelado. Voznica je bila preizkušena z alkotestom, ki je bil negativen.

Na omenjenem odseku glavne ceste je bil v dopoldanskem času zaprt del vozišča za smer proti Litiji, obvoz je bil urejen skozi naselje Dolsko.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine