Voznico, ki je izstopila iz vozila, na avtocesti zbil voznik tovornjaka

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo enaindvajset ljudi, lani pa v enakem obdobju devet.
Fotografija: Po prvih podatkih je 52-letna voznica, ki je vozila v smeri proti Celju, trčila v odbojno ograjo in nato izstopila iz vozila. Fotografija je simbolična. FOTO: Slovenska policija
Odpri galerijo
Po prvih podatkih je 52-letna voznica, ki je vozila v smeri proti Celju, trčila v odbojno ograjo in nato izstopila iz vozila. Fotografija je simbolična. FOTO: Slovenska policija

S Policijske uprave (PU) Celje so sporočili, da se je danes zjutraj na njihovem območju – na avtocesti v bližini avtocestnega izvoza Šempeter – zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla voznica osebnega vozila. Po prvih podatkih je 52-letna voznica, ki je vozila v smeri proti Celju, okrog 7. ure zjutraj trčila v odbojno ograjo in nato izstopila iz vozila. Pri tem je vanjo trčil 29-letni voznik romunskega tovornega vozila. 52-letna voznica je na kraju nesreče umrla.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo enaindvajset ljudi, lani pa v enakem obdobju devet.