Z eksplozijo poškodovali bankomat in odnesli denar

Neznanci so danes ponoči v Šentilju poškodovali bankomat trgovine ob bencinskem servisu.
Fotografija: Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za plinsko eksplozijo, ki je povzročila tudi nekaj materialne škode. FOTO: Pu Maribor
Odpri galerijo
Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za plinsko eksplozijo, ki je povzročila tudi nekaj materialne škode. FOTO: Pu Maribor

Neznanci so danes okoli 3.30 na Mariborski cesti v Šentilju z eksplozijo poškodovali bankomat trgovine ob bencinskem servisu in odtujili denar, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

"Na kraj so nemudoma prihiteli policisti, vendar storilca ni bilo več. Zato javnost prosimo, da nam sporoči morebitne koristne informacije o dogodku," je v izjavi dejala Anita Kovačič Čelofiga iz PU Maribor.

O dogodku so obvestili preiskovalnega sodnika in državnega tožilca, s kriminalistično preiskavo pa nadaljujejo. Več naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh, je dodala.

Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za plinsko eksplozijo, ki je povzročila tudi nekaj materialne škode. Koliko denarja so odnesli, zaenkrat še ni znano.

Do podobnega dogodka je prišlo 4. maja v Krškem, ko so neznanci prav tako z eksplozijo poškodovali bankomat, nameščen na zunanji strani prodajalne, in odnesli denar.