Objavljen javni natečaj za direktorja UKOM

Dosedanja vršilka dolžnosti Petra Bezjak Cirman nam je potrdila, da se bo na natečaj prijavila.
Fotografija: Funkcijo v. d. direktorja UKOM Petra Bezjak Cirman po sklepu vlade opravlja do imenovanja direktorja po natečajnem postopku, vendar največ šest mesecev. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Funkcijo v. d. direktorja UKOM Petra Bezjak Cirman po sklepu vlade opravlja do imenovanja direktorja po natečajnem postopku, vendar največ šest mesecev. FOTO: Blaž Samec/Delo

Generalni sekretariat vlade je danes objavil posebni javni natečaj za položaj direktorja Urada vlade republike Slovenije za komuniciranje (UKOM). To mesto kot vršilka dolžnosti od 17. avgusta zaseda Petra Bezjak Cirman, ki je bila pred tem poklicna predsednica Sveta delavcev RTV Slovenije in predstavnica zaposlenih v nadzornem svetu RTV Slovenija.

Univerzitetna diplomirana novinarka, ki je na tem mestu po le dveh mesecih zamenjala Dragana Barbutovskega, nam je potrdila, da se bo na natečaj prijavila.

Zadnji dan za prijavo je 1. februarja 2023, prijavi pa morajo kandidatke oziroma kandidati predložiti tudi vizijo prednostnih nalog in razvoja UKOM v mandatnem obdobju.

Izbrani kandidat bo imenovan na položaj za dobo petih let z možnostjo ponovnega imenovanja.

Preberite še:

Komentarji: