Predstavitvena informacija

Petrol, najboljši postanek tudi na dopustu

Ste se že odločili, kje boste letos dopustovali?
Fotografija: Privoščite si brezplačno kavo na poti. FOTO: Petrol
Odpri galerijo
Privoščite si brezplačno kavo na poti. FOTO: Petrol

Če boste počitnikovali ob Jadranskem morju ali pa potovali po Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini ali Črni gori, je Petrol s svojo razvejeno mrežo prodajnih mest zagotovo prava izbira za vaš postanek na poti. Pa ne pozabite – na Petrolu prav vsak postanek šteje, člane Petrol kluba pa za nakupe v tujini še posebej nagradijo!

Tako lahko tudi na dopustu v tujini vsi člani Petrol kluba na kar 182 Petrolovih prodajnih mestih v jugovzhodni Evropi izkoristite ugodnosti članstva v Petrolovi družini zvestobe in hkrati z nakupi zbirate zlate točke. 

Hkrati pa vas med dopustovanjem na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Črni gori in Srbiji na Petrolu še dodatno nagradijo. Ob predložitvi Petrol klub kartice vam namreč ob nakupu 20 ali več litrov goriva med 16. junijem in 31. avgustom poleg zlatih točk podarijo še okusno Kavo na poti! Tako boste lahko tudi na letošnjem dopustu brezskrbno uživali v vožnji. Tudi zato, ker bodo vaš avto letos poganjala prenovljena goriva Q Max. 

Kot prvi v regiji vam na Petrolu po novem ponujajo goriva z inteligentnim delovanjem, ki ga zagotavlja tehnologija čiščenja Dual Action. Z novo generacijo goriv Q Max boste za svoj jekleni konjiček lepo poskrbeli tudi na dopustu, saj hitro in skoraj v popolnosti zaščitijo vaš motor pred izgubo moči in odzivnosti. Z novo generacijo izboljšanih goriv Q Max pa boste tudi prihranili, saj lahko ob stalni uporabi z le eno polnitvijo rezervoarja prevozite tudi do 50 kilometrov več!

Petrol je s 500 prodajnimi mesti v regiji prava izbira tudi na vašem dopustu. FOTO: Petrol
Petrol je s 500 prodajnimi mesti v regiji prava izbira tudi na vašem dopustu. FOTO: Petrol


Kaj pa kavica, v kateri boste brezplačno uživali zraven? Kava na poti je ena izmed najbolj priljubljenih kavnih napitkov pri nas, pripravljena pa je iz sveže zmletih kavnih zrn najboljše kakovosti. Izbor kavnih napitkov obsega okuse, med katerimi boste zagotovo našli svojega favorita, pa naj gre za espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato in še več. Na pot na dopust se boste, tako kot vaš avto, podali polni zgolj najboljše energije.

FOTO: Petrol
FOTO: Petrol

 

Naročnik oglasne vsebine je Petrol