Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Na primorki odstranili posledice prometne nesreče

Zastoja ni več pred Razdrtim proti Kopru ni več. Promet je zaradi kolesarske prireditve Maraton Franja oviran v Ljubljani in okolici.
Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen/Delo
Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen/Delo
T. V.
10. 6. 2018 | 12:10
10. 6. 2018 | 15:33
2:10
Koper – Na primorski avtocesti je bil pred Razdrtim proti Kopru močno oviran promet zaradi prometne nesreče. Nastal je 15 kilometrov dolg zastoj. Posledice so okoli 14. ure odstranili. Mimo Postojne ostaja daljši zastoj, potovalni čas je daljši za pol ure, poroča prometno-informacijski center in tistim, ki potujejo proti Kopru, priporoča izvoz Unec.

Nesreča se je zgodila okoli 10.30 ure, ko je prišlo do naleta dveh osebnih vozil, poroča uprava za zaščito in reševanje. V nesreči je bilo poškodovanih pet oseb, dve osebi so bile prepeljane v UKC Ljubljana, tri osebe pa v Izolsko bolnišnico. 

Promet je zaradi kolesarske prireditve Maraton Franja oviran tudi v Ljubljani in okolici, saj bodo zapirali ceste na območju Ljubljane ter na relaciji Ljubljana - Brezovica - Vrhnika - Logatec - Idrija - Želin - Cerkno - Škofja Loka - Medvode - Vodice - Ljubljana (BTC).

Zaradi preplastitve vozišča bo v Kranju do 18. ure zaprta cesta Labore - Primskovo, med križiščema s cesto Staneta Žagarja in Cesto 1. maja. Obvoz je urejen po lokalnih cestah.

Na primorski avtocesti bo do 12. junija zaprt priključek Postojna v obe smeri. Obvoz je preko priključka Razdrto ali Unec. Predvidoma do 12. junija je zaprt tudi priključek Ajdovščina na vipavski hitri cesti iz smeri Nanosa proti Novi Gorici. Obvoz je preko Vipave in Sela. Priključek Vodice na gorenjski avtocesti iz Jesenic proti Ljubljani bo zaprt predvidoma do 11. junija. Obvoz je preko Brnika in Šmartnega.

Regionalna cesta Podtabor - Naklo je zaprta zaradi udora vozišča med Bistrico in avtocestnim priključkom Naklo. Obvoz je možen po avtocesti.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine