Delo.si z novo, osveženo podobo

Spletna stran delo.si je postala bralcem bolj prijazna, dodali pa smo ji še posebno funkcijo, s katero naše vsebine lahko tudi poslušate.
Fotografija: Spletna stran delo.si ima novo podobo. 
Odpri galerijo
Spletna stran delo.si ima novo podobo. 

Delo je stopilo še en korak naprej. Naša spletna stran je dobila novo podobo, s katero bralcem prinašamo še boljšo uporabniško izkušnjo. Opazili boste, da je pisava drugačna, kar predvsem na mobilni verziji spletne strani omogoča lažje branje vsebin. Za lažje spremljanje pa smo uvedli še eno novost – eBralca.

Našim besedam smo dodali zvok in tako vsebine na delo.si lahko tudi poslušate. V prispevkih boste eBralca našli na levi strani, tik pod avtorjem, v mobilni verziji pa v desnem spodnjem kotu. Funkcija ni namenjena le temu, da bralci s tem privarčujejo čas, saj lahko med poslušanjem opravljajo drugo delo, pač pa bo tudi dobrodošla pomoč za osebe z okvaro vida oziroma za vse, ki imajo težave pri branju z zaslonov.

Na splošno je naslovna stran spletne strani podobna prejšnji, smo pa nekoliko osvežili zgornji meni. Po novem tam najdete še rubriki Sobotna priloga in Nedelo, ki sta ob koncih tedna najbolj brani. Spremenili smo tudi spodnji del naslovnice – tam je odslej pet novic iz rubrik Šport, Kultura in Magazin. Tiste članke, ki vam jih še posebej priporočamo za branje, bomo po tem, ko bodo nekaj časa izpostavljeni med prvimi petimi novicami, zbirali v okvirju Izpostavljamo, da vam bodo lažje dostopni ves dan.

Zadnji meseci so pokazali, kako zelo pomemben je dostop do verodostojnih informacij, in na Delu se bomo še naprej trudili za kakovostne vsebine. Verjamemo, da bo nova spletna stran, za katero stoji naš oddelek razvoja, omogočila, da vam bodo verodostojne in aktualne informacije še lažje dostopne.