Predstavitvena informacija

Prihranite s plačilom letne naročnine

Zagotovite si 20 % popusta in zajamčeno ceno časopisa vse leto 2021 ter se izognite vsakomesečnemu plačevanju položnic.
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Leto 2020 se izteka, zato vas ob tej priložnosti vabimo k plačilu celoletne naročnine za vaš najljubši časopis za prihajajoče leto. S plačilom letne naročnine za tiskani časopis boste prihranili kar 20 %, zagotovili si boste tudi najnižjo in zajamčeno ceno časopisa, se obenem izognili mesečnemu plačevanju položnic in si pridobili še nekaj dodatnih ugodnosti.

Zavedamo se, da je za marsikoga v teh nenavadnih časih, ko smo vsi negotovi glede naše prihodnosti, plačilo enkratnih zneskov naročnine breme za osebni ali družinski proračun oziroma za proračun vašega podjetja, vendar verjamemo, da ravno zaradi trenutnih razmer bolj kot kdaj prej potrebujemo verodostojne informacije iz zaupanja vrednih virov.

<strong>Dolores Podbevšek</strong>, direktorica trženja tiskanih in digitalnih edicij FOTO: Matej Družnik/Delo
Dolores Podbevšek, direktorica trženja tiskanih in digitalnih edicij FOTO: Matej Družnik/Delo


Ponudba ob plačilu letnih naročnin za leto 2021
 
V preglednici vam predstavljamo vrednosti letnih naročnin in vaših prihrankov pri plačilu letne naročnine za leto 2021.
FOTO: Delo
FOTO: Delo


Dodatna ugodnost ob plačilu letne naročnine

Vse fizične osebe, ki bodo poravnale letno naročnino, ste upravičene do 30 % popusta pri naročilu malih oglasov ali osmrtnic.


 
Digitalne naročnine – najugodneje za letne plačnike

Vsem plačnikom letnih naročnin omogočamo posebne ugodnosti pri hkratnem plačilu tiskanega časopisa in digitalnega paketa. Letni plačniki tiskanega Dela za najmanj 5 dni v tednu imate ob hkratnem plačilu pripadajočega digitalnega paketa Dela tega na voljo za samo 18 evrov za vse leto.

Za letne plačnike tiskanega Dela ob določenih dnevih (Delo petek in sobota, Delo sobota, Delo petek in sobota ter Nedelo, samo Nedelo) smo pripravili tudi posebno ugodnost: ob letnem plačilu tiskane edicije imate možnost hkratnega nakupa pripadajočega digitalnega paketa Delo za 84 evrov za vse leto.
 


* Prihranki so izračunani glede na ceno tiskanega časopisa v prosti prodaji za obdobje od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021. Cene vključujejo 5 % DDV. V prihrankih izračunane vrednosti vključujejo končne višine popustov, vsi drugi popusti, ki izhajajo iz naročniškega razmerja, se izključujejo. Celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani. Predstavljena ponudba velja za obstoječe in nove naročnike, ki boste letno naročnino za leto 2021 plačali do vključno 15. 12. 2020. Cene vključujejo 5 % DDV za tiskane in digitalne edicije.