38. Juriš na Vršič

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Če se ne bojite prekolesariti 13,5 km proge z višinsko razliko kar 801 metrov, z maksimalnim naklonom 10,8% in povprečnim naklonom 7,25%, se prvo soboto  v septembru pridružite več kot tisoč zagnanim kolesarjem.

Juriš na Vršič ni le tekma, temveč tudi tradicionalno druženje prijateljev, družin, parov … 

Predprijave so zaključene, prijavite se lahko še na dan prireditve v prireditvenem šotoru pri hotelu Kompas med 8:00 in 10:30 uro.

Kraj in datum: Kranjska Gora, 03.09.2016;

Mesto prijavin prevzem štartnih številk: Prireditveni šotor šotoru pri hotelu “Kompas“ v Kranjski Gori

Ura starta: ob 11. uri

Start in cilj

Tekmovalci se bodo v skupinskem startu na progo podali iz startnega mesta pod kranjskogorskimi smučišči, pred gostilno ˝Oštarija˝ oz. v na križišču pri Hotelu KOMPAS. Uvodno ˝ogrevanje˝ bo potekalo po glavni cesti v smeri Ljubljane mimo Kranjske Gore do križišča pri TGC Kranjska Gora in v nadaljevanju po Vršiški cesti do Hotela LEK, kjer je leteči start tekmovanja s pričetkom merjenja časa.

Start v Kranjski Gori je na nadmorski višini 810 metrov, cilj pa na vrhu prelaza Vršič, na nadmorski višini 1.611 metrov. Dolžina proge je 13,5 kilometrov z višinsko razliko 801 metrov, z maksimalnim naklon 10,8% in povprečnim naklonom 7,25%.

Merjenje časa bo izvedeno z elektronskimi čipi, katere prijavljeni prevzamete ob prevzemu štartnih številk na dan prireditve med 8:00 in 10:30 uro šotoru pri hotelu “Kompas“ v Kranjski Gori.

Za končno uvrstitev se bodo upoštevali bruto časi. Bruto čas je seštevek neto časa (izmerjeni čas od starta do cilja) ter časovnega zaostanka za zmagovalcem.

 

 

Več iz te teme:

Komentarji: