adidas Outdoor: za neustavljive športne podvige v vseh zimskih razmerah

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Adidas Outdoor predstavlja novosti na področju vsestranske zimske obutve in oblačil, ki zaradi uporabe inovativnih tehnologij in najkakovostnejših materialov omogočajo aktivno ukvarjanje s športom tudi v ekstremnih razmerah.

Čevlji za Gorski tek terrex Boost GTX

Lahki čevlji za gorski tek terrex Boost GTX se lahko pohvalijo z revolucionarno tehnologijo blaženja BOOSTT, ki ponuja neprimerljiv povratek energije in je idealna za premagovanje dolgih razdalj. Podplat je izdelan iz visokozmogljive Continentalove gumene zmesi, ki zagotavlja maksimalen oprijem na vseh vrstah podlag. Zgornji del čevljev pa je narejen iz membrane GORE-TEX, ki bo poskrbela, da vaše noge ostanejo suhe tudi v mokrem in zasneženem vremenu.

ni podpisa
ni podpisa

Zimska jakna terrex TechRock Climaheat

Zimska jakna terrex TechRock Climaheat je bila izdelana posebej za alpiniste in plezalce po ledu, ki potrebujejo toplo, lahko in zložljivo opremo. Poleg visokokakovostne izolacije vsebuje tudi vrhunsko polnilo (90 % puh in 10 % perje) s polnilno močjo 800 (ocenjeno v skladu z RDS) in številne pametne detajle za še dodatno ohranjanje toplote. Za zmanjšanje nepotrebne teže so pri adidasu razvili poseben način šivanja v obliki toplotnih žepkov, ki zagotavljajo dodatno mero izolacije. Zimska jakna, ki se lahko pohvali s samo 490 grami, ohranja toploto tudi v najhladnejših dneh, obenem pa jo lahko zlahka pospravite v vsak nahrbtnik. 

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: