Drone, ki bo uničil selfie stick. Končno.

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

V uredništvu mislimo, da so selfiji oziroma sebki že kar motnja v človeškem razvoju in družbi, zato jih je treba hitro izkoreniniti. Najbrž ste že srečali človeka, ki mu je bilo v danem trenutku najbolj pomembno, da ovekoveči trenutek s selfijem, čeprav to pomeni, da je zadrževal promet, vam blokiral gozdno pot, vam zastiral pogled na koncertu ali športni prireditvi in podobno.

Nič več. Majhen drone ali hoover camera kakor so izdelek poimenovali prinaša revolucijo v osebno fotografijo in športno-rekreacijski svet. Vaš novi prijatelj in osebni fotograf je izdelan iz karbonskih vlaken in ko ga vržete v zrak se stabilizira sam ter avtomatično prilagaja na okolico (svetloba, dež, višina, ...). Če ga le izpustite iz svojih rok bo lebdel pred vami, z preprostimi ukazi pa vam bo sledil na vsakem koraku, ki ga želite ujeti v objektiv. Software v notranjosti bo prepoznal vaš obraz, kot obraz lastnika in sledil samo vam, razen, če mu ne ukažete drugače.

Predstavljajte si, da se odločite za trening v naravi in pretečete 10 kilometrov, obenem pa nekaj metrov nad vami ledbi leteči fotoaparat in z avtomatskimi nastavitvami sestavi kolaž odličnih fotografij. Premore namreč 14 milijonov slikovnih pik in ustvarjanje 4k videoposnetkov. Precej bolje kot selfi stick, kajne?

Stvaritve, ki bo prevzela svet sebkov in osebne fotografije še ni na trgu, je pa že jasno, da bo stala okoli 500 evrov. Naročite jo lahko tukaj!

Več iz te teme:

Komentarji: