Isostarjev evropski tek

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Isostarjev projekt Run Europe poteka letos že drugič, tokrat v malce drugačni preobleki. Pri francoskem gigantu so za vse tekače letos pripravili pravo športno poslastico, kjer se boste lahko preizkusili v kar treh različnih izzivih! Vsi trije so zasnovani tako, da vas kar se le da dobro pripravijo na vaš naslednji maraton. In ker je pred vrati Ljubljanski maraton, je sodelovanje v izzivih odličen trening prav za tega. Isostar je namreč za vas sestavil program treningov v obliki izzivov, ki bodo potekali v obdobju petih tednov. Ni pomembno kakšna je vaša pripravljenost, izzivi vam bodo dali priložnost osvojiti Isostar izdelke in kar je najbolj pomembno- vas potencialno pripravili na 42,195 km dolg maraton v večjem evropskem mestu.

Kaj potrebujete? Aplikacijo za tek (Strava, Runkeeper...), profil na strani www.runeurope-isostar.com in superge za tek, pa ste pripravljeni! Ko si na internetni strani ustvarite račun, z njim povežite svojo aplikacijo za tek, pametno zapestnico ali  gps uro, da se bodo vaši pretečeni kilometri avtomatično sinhronizirali z Run Europe profilom. Tako boste lahko opravili vse 3 izzive in sodelovali v žrebanju za več krasnih nagrad.

POTEK
Izzivi potekajo med 23. septembrom in  29. oktobrom, na koncu vsakega pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju. 1. izziv vas poziva, da v enem kosu pretečete 10km, 2. izziv od vas zahteva, da tečete 1 uro 30 min v kosu, 3. in zadnji izziv pa vam postreže s slavno 42.195m dolgo maratonsko razdaljo, ki jo morate preteči v največ treh delih. Za vsak posamični opravljeni izziv sodelujete v žrebanju za izdelke Isostar. Tisti, ki boste uspešno opravili tretji izziv, pa sodelujete tudi v žrebu za  all-inclusive maraton pakete. Ta paket vam bo omogočil udeležbo na enem izmed večjih evropskih maratonov. Stroške prevoza v mesto maratona, prenočišče in prijavo na maraton pokrije Isostar!
Torej, zagrizeni tekači....Isostar Run Europe 2017 vas pričakuje!
Več na: www.runeurope-isostar.com

Več iz te teme:

Komentarji: